Vacature

Doktersassistent

Wat bieden we jou?

Voor een huisartsenpraktijk in Utrecht bestaande uit 5 huisartsen en 5 doktersassistenten zoeken wij een doktersassistente die het team wil versterken. Je werkzaamheden bestaan uit het triageren aan de telefoon en aan de balie, het inplannen van afspraken en daarnaast draai je een algemeen spreekuur, waar patiënten terecht kunnen voor o.a. bloeddruk opnemen, oren uitspuiten, wratten aanstippen, wondverzorging, vaccinaties etc.

Wat vragen we van jou?

Je bent in het bezit van een mbo-diploma triagist en/of doktersassistent en hebt een aantal jaren relevante werkervaring in de huisartsenzorg. Telefonische triage is je belangrijkste verantwoordelijkheid. Daarnaast beheers je kleine medische handelingen, zoals oren uitspuiten, wondverzorging, wratten aanstippen en uitstrijkjes (incidenteel). Het is een pré als je Promedico (software) beheerst of wanneer je computerprogramma's snel begrijpt en oppakt.

Heb jij interesse om deze rol te vervullen, dan komen wij graag in contact met jou! Neem contact op met Trend People in Utrecht via utrecht@trend.nl of via nummer 030-2311913.

Vacaturenummer: 1675616
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw L. Lekkerkerker (Liane)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw L. Lekkerkerker (Liane)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Doktersassistent

Solliciteren