Vacature

Verpleegkundige

Wat bieden we jou?

In deze uitdagende verpleegkundige functie ben je samen met je collega’s integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorgverlening binnen een verzorgingstehuis. Je stelt het welbevinden van de cliënt voorop en ondersteunt en begeleidt de cliënten bij de persoonlijke verzorging en verpleging. Je bent op een breed terrein actief met complexe zorg, kortdurende zorg en langdurige zorg bij chronisch zieke of gehandicapten cliënten; afwisseling genoeg! Je werkt voor een zeer gevarieerde cliëntengroep waardoor het werk veel afwisseling biedt. Je coacht verzorgenden bij (hoog) complexe zorg.

Wat vragen we van jou?

Je hebt minimaal een diploma Verpleegkundige niveau 4 en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief sterk en bent in staat collega’s te coachen. Bovendien werk je graag zelfstandig en met een grote mate van vrijheid. Je houdt ervan om je eigen ideeën in de praktijk te brengen en creatief te zijn. Je hebt een actieve beroepshouding en bent in staat te reflecteren op je eigen handelen. Je houdt van nieuwe uitdagingen en bent in staat om veranderingen in de praktijk vorm te geven. Tot slot beschik je over een ondernemersgeest.

Het betreft een functie voor 20-32 uur per week.

Herken jij jezelf in deze functie? Dan komen wij graag in contact met jou! Je kunt een sollicitatie plaatsen via onze website of door het sturen van een mail met daarin jouw CV en een korte motivatie naar utrecht@trend.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op het nummer 030-2311913

Vacaturenummer: 1670024
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Liane Lekkerkerker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Liane Lekkerkerker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Verpleegkundige

Solliciteren