Vacature

Medewerker Technische Dienst

Wat bieden we jou?

Je maakt deel uit van het team Technische Dienst en werkt onder leiding van de teamleider Technische Dienst.

Je houdt je voornamelijk bezig met preventief onderhoud aan het machinepark. Om het machinepark te leren kennen zal je de eerste maanden met de collega's meelopen. We verwachten daarin leergierigheid, goede luistervaardigheden, geduld, maar ook een proactieve werkhouding. Ten behoeve van het preventieve onderhoud zal je veel sleutelen aan de machines. Je deinst er niet voor terug om je handen vuil te maken. Naast het preventief onderhoud houd je je bezig met het opstarten en afsluiten van het machinepark, je verhelpt storingen en voert zelfstandig kleine reparaties uit.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Je hebt werkervaring binnen een interne technische functie. Je hebt kennis van PLC-techniek, elektrotechniek, en pneumatiek. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en een voldoende beheersing van de Engelse taal. Je hebt een flexibele houding en bent woonachtig in de regio Utrecht. Je bent bereid in ploegendienst te werken.

Herken je jezelf in bovenstaande en spreekt de functie je aan? Reageer dan direct en mail je cv naar demeern@trend.nl of bel
030 - 666 56 24.

Vacaturenummer: 1628587
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Ouburg (Diana)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Medewerker Technische Dienst

Solliciteren