Vacature

Netwerkconsultant CCNA / CCNP

Wat bieden we jou?

Samen met de opdrachtgever, een jonge, dynamische organisatie, wordt een persoonlijk opleidingsplan opgesteld aan de hand van jouw wensen en kwaliteiten. Je volgt trainingen en behaalt certificeringen, deze kennis breng je direct in praktijk bij klanten, door heel Nederland, die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuren binnen de kennisgebieden Networking, Storage, virtualisatie en/of Microsoft.
Je combineert het werken in projecten met het ontwikkelen van je kennis op het gebied van Cisco, NetApp, VMware en Oracle.

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een lease-auto, laptop en mobiele telefoon.

Wat vragen we van jou?

Heb jij een passie voor netwerken en IT-infrastructuur, vind je het leuk technische problemen op te lossen en klanten door heel Nederland te woord te staan? Dan is bovenstaande vacature iets voor jou!

Je hebt minimaal een afgeronde ICT opleiding op MBO niveau en bent minimaal Cisco CCNA gecertificeerd. Je hebt een aantal jaar werkervaring en hebt kennis van/ ervaring met IT-infrastructuren, routers, switches, Ip-routering, LaN, WaN, Intranet en WiFi. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Ben je ambitieus, wil je je graag verder ontwikkelen en heb je de wil en vaardigheden om vernieuwend en innovatief bezig te zijn? Neem dan direct contact op met Trend People via 030-6665624 of mail naar demeern@trend.nl.

Vacaturenummer: 1599188
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: ICT
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Netwerkconsultant CCNA / CCNP

Solliciteren