Vacature

Apothekersassistent

Wat bieden we jou?

De afdeling bereidingen staat voor maatwerk en kwaliteit. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team van apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers.

Je houdt je bezig met alle voorkomende bereidingen, zowel op voorraad als voor de individuele patiënt. De nadruk hierin ligt op het voor toediending gereedmaken van cytostatica, monoklonale antilichamen, parenterale voedingen en antibiotica. Radiofarmaca wordt bereid op de afdeling nucleaire geneeskunde en daarnaast wordt er gewerkt met een bereidingsrobot die monoklonale antilichamen kan klaarmaken.

De bereidingen vinden plaats op de locaties Nieuwegein en Utrecht, dat betekent dan ook dat je op beide locaties zult werken.
De werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.30 uur en na een periode van een jaar is er een rooster voor bereikbaarheidsdiensten. Er worden voldoende ontwikkel-en opleidingsmogelijkheden geboden. De salarisindicatie, conform CAO, ligt tussen € 1.853 en € 2.742 op basis van een 36-urige werkweek.

Wat vragen we van jou?

Om als apothekersassistent op de afdeling bereidingen aan de slag te gaan heb je in ieder geval een diploma mbo apothekersassistent. Het heeft een grote voorkeur als je relevante werkervaring hebt opgedaan, bij voorkeur met bereidingen. Daarnaast ben je servicegericht, nauwkeurig en enthousiast.

Ben jij de apothekersassistent die een vaste baan voor 32-36 uur zoekt? Neem dan contact op met Trend De Meern: 030-6665624, of mail naar demeern@trend.nl.

Vacaturenummer: 1589686
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Apothekersassistent

Solliciteren