Vacature

Traineeship Intercedent

Wat bieden we jou?

Ben jij dé commerciële collega met ambitie die wij zoeken voor onze vestiging in Houten?

"Work hard, play hard!"
Dat is het gevoel dat je ervaart als je de vestiging van Trend People in het centrum van Houten binnenstapt. Eén van de kleinere locaties van Trend, maar één van de grotere spelers binnen onze organisatie. Er wordt keihard gewerkt, met humor en gezelligheid als belangrijkste sleutelwoorden. Iedere werkdag begint met een vers gezette cappuccino en een teamoverleg. Iedereen wordt bijgepraat over de lopende zaken en er is ruimte om te sparren over actuele onderwerpen. Vervolgens worden de mouwen opgestroopt en wordt dagelijks alles op alles gezet om de vestiging succesvol te laten draaien. En uitgebreidere werkoverleggen? Die worden bij voorkeur gehouden onder het genot van een glas wijn en een hapje, omdat onder die omstandigheden vaak de beste (creatieve) ideeën ontstaan!
Ter versterking van dit enthousiaste en gedreven team, bieden wij een traineeship tot intercedente aan voor 32-40 uur per week. In ons team worden succes gevierd, heerst een echt teamgevoel en zijn de collega’s zowel zakelijk als privé in elkaar geïnteresseerd.

Hoe ziet het traineeship er uit?
Je start in dit traineeship met een inwerkperiode van 6 weken. In deze 6 weken krijg je diverse trainingen om je de basis van het vak bij te brengen. Vervolgens ga je de opgedane kennis gedurende ca. 3 maanden toepassen in de praktijk met het ondersteunen van je collega’s en meewerken op de vestiging om zo de werkzaamheden en de organisatie te leren kennen en bij te dragen aan het resultaat. Ein het einde van deze periode bekijken we met elkaar of je het vak leuk vindt en jezelf verder zou willen ontwikkelen als intercedente. Zo ja, dan start je met de Trend Academy en wordt je intercedente.
Als intercedente ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig op- en uitbouwen en beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat je klanten en prospects belt en bezoekt (zowel warme als lauwe acquisitie) met het binnenhalen van vacatures als doel. In deze functie ben jij zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde commerciële targets. Uiteraard krijg je goede begeleiding en trainingen om dit op te bouwen.
Om je klanten te bedienen en de openstaande vacatures in te vullen, heb je kandidaten nodig. En dus ben jij dagelijks actief op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Je zoekt naar de juiste profielen op de diverse jobboards, social media en je bedenkt creatieve inkoopacties. Ook voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten met maar één doel: deze kandidaten bemiddelen naar dé perfecte baan. Dit alles in combinatie met de bijbehorende hr- en loonadministratie, waarbij het van belang is dat jouw kennis van recente wet- en regelgeving altijd up to date is.

Wat vragen we van jou?

Jouw profiel
· Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
· Je voelt je betrokken bij de vestiging en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw eigen taken;
· Je kunt goed omgaan met de diversiteit van de functie en je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
· Je bent leergierig, je ziet kansen en weet deze te benutten en je durft door te pakken als dit van je gevraagd wordt;
· Je bent niet bang om in het diepe te springen en uit je comfortzone te stappen, als er nieuwe dingen op je pad komen.
Ons aanbod
· Een uitdagende en afwisselende functie;
· Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen middels de Trend Academy, onder andere door training on the job en interne en externe trainingen;
· Enthousiaste collega’s die altijd blij zijn dat je er bent, omdat jij ze in drukke periodes uit de brand komt helpen;
· Prima salaris, een provisieregeling en 25 vakantiedagen op fulltime basis.
· Overige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
Trend People
Trend People is geen ‘gewoon’ uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Het gaat hierbij om functies op mbo-, hbo- en wo-niveau, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis. Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen om voor bedrijven en kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als Trend People voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, om het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij Trend People is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.

Vacaturenummer: 1869645
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Traineeship Intercedent

Solliciteren