Vacature

Pedagogisch medewerk(st)er buiten spelen

Wat bieden we jou?

Als kind speelde je altijd al buiten en was je niet binnen te houden. Gamen? Niets voor jou! Wanneer de lantaarnpalen aan gingen maakte je dat je naar huis ging en de volgende dag na het eten, rende je de deur weer uit! Zoals elke avond was je weer aan het ploeteren in de bosjes, tikkertje aan het spelen en hutten aan het bouwen. Dit deed je uiteraard niet alleen maar samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. Wil je dit ook graag overbrengen naar de jeugd van tegenwoordig? Dit kan! Namelijk als Pedagogisch medewerk(st)er buiten spelen.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Elke middag word er buiten gespeeld, je bent dus niet bang om zo nu en dan een beetje vies te worden. Je neemt de kinderen mee naar het dichtbij gelegen park, het bos of de speeltuin. Hier kunnen ze de longen uit hun lijf rennen, klimmen en klauteren en worden de door jou bedachte spellen uitgevoerd. Wanneer iedereen is uitgeraasd, keren jullie terug naar de locatie en worden de kinderen moe en voldaan opgehaald door hun ouders. Jij gaat vervolgens ook naar huis met het verzekerde gevoel dat de kinderen veel te vertellen hebben aan de eettafel over hun middag in de buitenlucht!

Wat kun je van ons verwachten:

  • Inschaling conform de cao Kinderopvang;
  • Een vaste baan voor 15 uur per week;
  • Je komt te werken in een gezellig team.

Wat vragen we van jou?

Je bent iemand die graag actief bezig is, een avonturier die van aanpakken weet en die dit ook graag in zijn dagelijkse werkzaamheden toepast? Dit kan bij onze opdrachtgever, deze BSO met meerdere locaties is namelijk nog op zoek naar 1 of 2 vaste invalkrachten.

Belangrijk voor het uitoefenen van deze functie:

  • Een afgeronde opleiding Sport & bewegen, SPW, SPH, Kunstacademie (met lerarenbevoegdheid), Onderwijsassistent of een andere afgeronde en relevante mbo of hbo opleiding.
  • Een actieve en proactieve instelling;
  • Je bent niet bang om vies te worden.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer te weten komen over deze functie en opdrachtgever? Neem dan contact op met Vera van de Wiel. Dit kan door te bellen naar telefoonnummer: 030 - 6301510 of door een mail te sturen met je cv naar nieuwegein@trend.nl. Uiteraard kun je ook direct solliciteren via de sollicitatie-button! We hopen spoedig van je te horen.
Vacaturenummer: 1869173
Uren per week: 8.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Mevrouw V. van de Wiel (Vera)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw V. van de Wiel (Vera)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren