Vacature

Corporate Recruiter

Wat bieden we jou?

Adviseur Recruitment l 24 uur per week l vaste aanstelling

Voor een zorgorganisatie in Hilversum, die specialistische zorg biedt, zoeken wij een Adviseur Recruitment. De organisatie onderscheidt zich door vooruit te streven, zichzelf steeds te verbeteren en aan te passen. Ze kenmerkt zich door korte lijnen en diversiteit in de dienstverlening. De zorgorganisatie telt ca. 600 medewerkers en 200 vrijwilligers die nauw samenwerken in informele sfeer.

Als Adviseur Recruitment vervul je een belangrijke rol. Je bent hét aanspreekpunt voor de instroom van nieuwe collega’s en gaat op zoek naar toptalent. Hiervoor schrijf jij vacatureteksten en stemt hierover af met de betrokken manager. Je gaat actief op zoek naar kandidaten en hebt persoonlijk contact. Deze oprechte en persoonlijke aandacht vindt soms plaats buiten kantooruren omdat sommige kandidaten dan meer gelegenheid hebben. Vervolgens maak jij de beste match. De juiste kandidaat gevonden? Jij blijft aanspreekpunt, houdt de doorlooptijd in de gaten en zorgt dat de bijhorende administratie opgepakt wordt. Jij blijft op de hoogte van hoe het met de nieuwe medewerkers gaat. Jij onderhoudt contacten met PNIL en werving en selectie bureaus. Samen met de communicatieadviseur initieer je arbeidsmarktcampagnes waar je de organisatie als aantrekkelijke werkgever gepositioneerd.

Wat vragen we van jou?

Houd jij van een afwisselend takenpakket en ben je een zelfstandige en energieke Adviseur Recruitment? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt dagelijks contact met de leidinggevenden over openstaande vacatures, daarnaast ga je deel uitmaken van een professioneel, collegiaal HR team. Werkdagen zijn in overleg in te vullen

Criteria

 • HBO denk- en werkniveau in combinatie met een HBO opleiding (bijvoorbeeld richting HRM of zorg). Je bent een bevlogen recruiter, en beschikt over enige ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent creatief en vindt het leuk om verrassende acties te ontwikkelen.
 • Je weet wat er speelt binnen en buiten de organisatie en je gebruikt dat voor heldere arbeidsmarktcommunicatie.
 • Je hebt ideeën om recruitment te ontwikkelen op operationeel en tactisch niveau. Je brengt de resultaten van je inspanningen in kaart en gebruikt deze analyses om continu te verbeteren.
 • Je neemt regie en beweegt energiek en proactief door de organisatie. Je neemt verantwoordelijkheid, werkt zelfstandig en treedt waar nodig buiten de gebaande paden om gewenste resultaten te behalen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, weet hoe je een netwerk opbouwt en onderhoudt en gaat graag met mensen in gesprek.
 • Social Media hebben geen geheimen voor jou.
 • Bekendheid met YouForce (Easycruit) is een pré.

Aanbod
 • Een zelfstandige brede functie, waarbij je deel uitmaakt van een collegiaal, compact en gezellig team onder leiding van Manager HR
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering 8,33%
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een goede pensioensregeling en korting bij zorgverzekeraar IZZ
 • Een prettige werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Een salaris conform de CAO VVT FWG 50. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om over te zetten naar een vast contract

Herken jij je in bovenstaande uitdagende functie? Reageer via de sollicitatiebutton of door het sturen van je CV en motivatie naar utrecht@trend.nl. Voor vragen bel naar 030-2311913
Vacaturenummer: 1868870
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: HR
Standplaats: LOOSDRECHT
Contactpersoon: Mevrouw L. Lekkerkerker (Liane)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw L. Lekkerkerker (Liane)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Corporate Recruiter

Solliciteren