Vacature

Boekhouder

Wat bieden we jou?

Een uitdagende en zelfstandige functie bij een advieskantoor in Naarden. Vaste baan.

Binnen dit advieskantoor zijn de lijnen kort en bestaat het team uit een een klein groepje professionals die al jaren in het vak zitten, afgewisseld met studenten die hun net opgedane kennis uitvoeren in de praktijk. Voor deze organisatie zijn wij hard op zoek naar een boekhouder. Kan jij zelfstandig jaarrekeningen opstellen en balansen opstellen? Lijkt het jou een leuke uitdaging om contact te onderhouden met nieuwe klanten? En ben jij vliegensvlug met diverse computerprogramma's? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw team er uit? Je werkt samen met een financieel adviseur, een accountant, in de piek met fiscaliisten, en meestal 1 of 2 studenten die het team ondersteunen. Na de inwerkperiode zal jij bezig zijn met onder anderen:

· Opstellen van jaarrekeningen· Balansen opstellen · Nieuwe klaten bedienen

Je werkt met Exact en met de applicatie Fiscaal Gemak

Wat vragen we van jou?

· Hbo werk- en denk niveau
· Ervaring met jaarrekeningen is een harde eis
· Ervaring met Exact
· Ervaring met Fiscaal gemakt is een pré
· Nauwkeurig en precies
· Per direct voor 24 - 40 uur per week beschikbaar

Wat jij hier voor terug krijgt? Een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en opleidingsniveau. Daarnaast heerst er bij dit adviesbureau een informele sfeer, waarbij hard werken samen gaat met ruimte voor gezelligheid. Ook werk je voor inspirerende klanten. Je komt direct in dienst voor de werkgever. Zij willen daarbij in jou als medewerker investeren, dit maakt dat er mogelijkheden zijn tot cursussen en trainingen. Wil jij aan de slag binnen een interessante werkomgeving? Neem dan meteen even contact op! Dit kan door te bellen op het nummer 030-2311913 of te reageren via de sollicitatie button.

Vacaturenummer: 1868848
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: NAARDEN
Contactpersoon: Manon Bakker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Manon Bakker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren