Vacature

Inside Sales Specialist

Wat bieden we jou?

Durf jij de telefoon wel op te pakken, een IT gerelateerd product te presenteren aan bestaande en nieuwe resellers en deze resellers te voorzien van al het advies dat zij nodig hebben? Dan zoeken wij jou, Inside Sales Specialist! Vaste baan, 32-40 uur, direct in dienst bij de opdrachtgever, regio Utrecht.

Je komt te werken binnen een informele, internationale IT organisatie in Houten. Deze organisatie is een grote distributeur van IT oplossingen. Dit leveren zij via een partnerkanaal, bestaande uit ruim 6000 resellers. Jij bent als Inside Sales Specialist verantwoordelijk voor het gehele sales traject van één IT oplossing (het product) binnen de Benelux en Nordics. Van dit product weet jij alle ins en outs! Om dit te leren, krijg je een training van de leverancier van het product en daarnaast is er een collega die je kan begeleiden.

Wat ga jij doen? Je benadert bestaande en nieuwe resellers om het product te introduceren en te presenteren. Daarnaast voorzie jij de resellers van alle informatie die zij nodig hebben omtrent het product. Je beantwoord hun vragen, geeft advies, maakt offertes op en verzorgt de aftersales. Kortom, voor jouw product regel je alle business van A tot Z.

  • Je volgt leads op en zet dit om in een succesvolle samenwerking. Na een paar maanden ga jij ook op een creatieve manier ‘new business’ genereren. Hoe je dit doet, is aan jou;
  • Je geeft advies en informatie aan de resellers (je voorziet je collega’s ook van advies over het product);
  • Je plant afspraken in met de resellers om een online presentatie te houden over het product;
  • Je bedenkt nieuwe sales acties.

Doorgroeimogelijkheden? Die zijn er zeker! Binnen de sales zijn er veel opties, zoals het worden van een accountmanager, sales manager of business development manager. En als je toch niet helemaal op je plek zit binnen de sales, kun je ook nog doorstromen richting de marketing of backoffice.

Wat biedt de organisatie?
  • Een vaste functie, direct in dienst bij de opdrachtgever;
  • Salarisindicatie van maximaal € 2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van ervaring);
  • Flexibele werktijden. Thuiswerken is geen probleem, dit wordt gefaciliteerd met een laptop en mobiele telefoon;
  • 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Een goede commissieregeling die kan oplopen tot € 1.000,- per maand als je je target haalt (deze is realistisch en haalbaar).

Wat vragen we van jou?

Jij bent commercieel ingesteld en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend! Daarnaast beschik je over hbo werk- en denkniveau. Als persoon ben je gemotiveerd, leergierig, communicatief vaardig en heb je affiniteit met IT. Je vindt het leuk om presentaties te geven en hebt al wat ervaring met verkoop.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de Inside Sales Specialist die ik zoek? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Anne van de Meent of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste digitale kennismaking, volgt er een sollicitatiegesprek via zoom met de organisatie.

Vacaturenummer: 1860625
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Mevrouw A. van de Meent (Anne)
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw A. van de Meent (Anne)
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren