Vacature

Juridisch secretaresse

Wat bieden we jou?

Juridisch secretaresse Familie- & Erfrecht l 20 uur per week l vaste aanstelling l Utrecht

Ter versterking van de praktijkgroep Familie- & Erfrecht zijn wij op zoek naar een accurate, flexibele, goedgeorganiseerde en stressbestendige secretaresse. Iemand die vanuit haar positie als secretaresse alles overziet en overzicht houdt, goed kijkt en luistert en snel reageert op ontwikkelingen en instructies. Je bent een echte teamplayer en werkt nauw samen met je collega secretaresses en de advocaten.

In samenwerking met de advocaten en een team van ervaren secretaresses ben je van begin tot het eind betrokken bij alle lopende cliëntdossiers. Jij houdt overzicht over alle lopende zaken. Het beoordelen van documenten op basis van belang, prioriteit en benodigde afhandeling is essentieel. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het organiseren van interne en externe bijeenkomsten, het onderhouden van cliëntencontact, het bijhouden van de cliëntadministratie en het redigeren en versturen van mails, brieven en overige stukken/correspondentie.

Een zelfstandige, afwisselende en veelzijdige functie in een dynamisch team. De werksfeer is persoonlijk en informeel. Samenwerken staat hoog in het vaandel en er is ruime gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt een marktconform salaris gehanteerd en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring binnen de juridische dienstverlening
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal
  • Uitstekende computervaardigheden (MS Office en andere applicaties)
  • Belangrijke elementen: klantgericht, proactief, signalerend, flexibel
  • Werkdagen: dinsdag, woensdagmiddag en vrijdag

Ben jij een enthousiaste juridisch secretaresse en op zoek naar een uitdagende functie bij een ambitieus en innovatief kantoor in de advocatuur en het notariaat? Kun jij goed organiseren, heb je een hands-on mentaliteit en ben je digitaal vaardig? Ben je 20 uur per week beschikbaar en heb je ervaring in de juridische dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou! Richt jouw sollicitatie met CV naar Utrecht@trend.nl of neem contact op via 030-2311913.
Vacaturenummer: 1860315
Uren per week: 20.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw L. Lekkerkerker (Liane)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw L. Lekkerkerker (Liane)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Juridisch secretaresse

Solliciteren