Vacature

Administratief medewerker

Wat bieden we jou?

Ben jij gestopt met school, net afgestudeerd of heb je al ruime werkervaring? En ben jij er klaar voor om een nieuwe stap te zetten, alle ins en outs ‘on the job’ te leren en je deze functie helemaal eigen maken? Dan zoek ik jou!

Een functie als administratief medewerker bij een internationale handelsorganisatie in Houten. Vaste baan, fulltime, 40 uur, direct in dienst bij de opdrachtgever, Houten, regio Utrecht. Je komt te werken binnen een organisatie die zich bezig houdt met de verkoop en distributie van chemische producten.

Als administratief medewerker zorg jij ervoor dat uitgaande zendingen klaargemaakt worden. Jij hebt rechtstreeks contact met het magazijn om de medewerkers daar te voorzien van ‘opdrachten’. Welke producten moeten worden ingepakt? Hoeveel moet er worden ingepakt? Wanneer moet de zending worden verstuurd en waarheen? Jij bent degene die het magazijn voorziet van deze instructies.

Aan jou dus de taak om alles administratief goed bij te houden en op orde te hebben, zodat het magazijn optimaal functioneert en de orders snel verzonden worden. Daarnaast bereid jij ook de transportdocumenten voor die nodig zijn om de orders te verzenden. Alle ins en outs over deze functie en de kennis die je hiervoor nodig hebt, wordt jou geleerd binnen de functie!

Wat wordt er geboden?

  • Salaris van maximaal € 2.300 bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van ervaring)
  • Vaste baan, direct in dienst bij de opdrachtgever
  • Bonusregeling o.b.v. individuele prestaties
  • 24 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8%
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling (50/50)

Wat vragen we van jou?

Kennis en ervaring is niet vereist, wel leergierigheid en het enthousiasme om nieuwe dingen te leren! Verder ben jij te omschrijven als iemand die nauwkeurig, precies en snel werkt. Jij beschikt over hbo- werk en denkniveau, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed. Daarnaast kan jij goed overweg met het MS Officepakket.

Enthousiast geworden? Ik ben benieuwd naar jou en kom graag in contact met je!

SOLLICITATIEPROCEDUREWij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de administratief medewerker die ik zoek? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Anne van de Meent of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste digitale kennismaking, volgt er een sollicitatiegesprek met de organisatie.

Vacaturenummer: 1860015
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Anne van de Meent
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Anne van de Meent
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren