Vacature

(Senior) Intercedent(e)

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als (senior) Intercedent(e)

In de rol van (senior) Intercedent bij Trend People is geen dag hetzelfde! Jij bent actief als accountmanager, recruiter, werkgever en adviseur. Je bemiddelt in de sectoren zorg, kantoor, techniek en logistiek.

Met jouw commerciële instelling en klantgerichtheid haal je wekelijks nieuwe vacatures binnen met als doel deze in te vullen. Je staat achter de toegevoegde waarde van Trend People en bent in staat deze succesvol uit te dragen aan werkgevers en werkzoekenden. Als (senior) intercedent ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat jij zelfstandig bezoeken aflegt bij klanten en prospects.

Om je klanten te bedienen heb je passende kandidaten nodig. Je bent dan ook dagelijks op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Zo zoek je op diverse jobboards, Social media en bedenk je creatieve inkoopacties. Je verdiept je in de diverse werkmaatschappijen van Trend People en houdt vanzelfsprekend je kennis ten allen tijden up to date.Ons team is te omschrijven als enthousiast en gedreven. Successen worden gevierd en naast een gezonde dosis humor gaan wij voor het beste resultaat!

Wat bieden wij jou nog meer?

Trend People helpt je bij het opbouwen van je vakkennis. Om te beginnen start je met een intensieve inwerkperiode, verzorgd door je eigen vestigingsmanager op locatie en een trainer. Na de eerste maanden start je met Trend Academy, om je zo uit te blijven dagen en je groei en ontwikkeling te blijven stimuleren. Er is een mogelijkheid om 40 uur per week te werken verdeeld over 5 dagen. We bieden een marktconform salaris én een provisieregeling. Naast 25 vakantiedagen op fulltime basis, heb je ook 6,5 ADV dag. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden betreffen een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering en een wervingspremie bij het aandragen van nieuwe collega’s.

Wat vragen we van jou?

Voor diverse vestigingen rondom Utrecht zoeken wij commercieel ingestelde (Senior) Intercedent!
Naast commerciële slagkracht, een gezonde dosis humor en het enthousiasme om aan de slag te gaan beschikt de ideale kandidaat over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een commerciële functie en/of stage en niet bang zijn de telefoon te pakken;
  • Het vermogen vlot te communiceren zowel in woord als in geschrift;
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling, waarbij je zorgt dat je klant tevreden is, maar ook een optimaal resultaat behaalt;
  • Een flexibel en stressbestendig karakter;
  • In staat zijn om dagelijks een planning te maken en prioriteiten te stellen;
  • In bezit van een rijbewijs B.
Vacaturenummer: 1859124
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: AMERSFOORT
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
(Senior) Intercedent(e)

Solliciteren