Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Ben je op zoek naar een eerste stap in je commerciële loopbaan, dan is dit een mooie baan voor jou! Voor een groothandel in Houten zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die graag het vak wil leren. Fulltime, regio Utrecht.

Je komt te werken in een betrokken familiebedrijf, een platte organisatie waar iedereen elkaar helpt. Je gaat deel uitmaken van de binnendienst en samen met 2 collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor het optimaal helpen van klanten B2B Jij kunt goed luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen naar een totaaloplossing. Dagelijks zul je aan de telefoon zitten om bestaande klanten tevreden te houden en nieuwe klanten te benaderen. Ook ga je het offertetraject bewaken en de orders volgen en afhandelen.

Je start op de binnendienst van de organisatie, om de organisatie en de klanten goed te leren kennen. Als je het leuk vindt, kan je uiteindelijk doorgroeien naar een buitendienst functie. Hier houd je je bezig met het uitbreiden van de afname van bestaande klanten én het binnenhalen van nieuwe klanten. Je krijgt de kans om je te binden aan het bedrijf en je hier volledig te ontwikkelen. Daarnaast zal jij je bezig houden met het inplannen en leiden van verkoopvergaderingen, het rapporteren aan de directie en het behandelen en opvolgen van diverse orders en aanvragen.

Het betreft een brede functie met veel verschillende werkzaamheden in een open en informele werksfeer met mogelijkheid voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden.

Wat wij bieden:

 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salarisindicatie € 1.700,- - € 2.000,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Werktijden van 8.30 - 17.00 uur
 • Gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrel
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Betrokken en persoonlijke organisatie

Wat vragen we van jou?

Voor deze uitdagende commerciële baan beschik je over:

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je bent representatief en secuur.
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift is een pré!
 • Je bent communicatief vaardig en je hebt geen 9 - 5 mentaliteit.
 • Je woont in de omgeving van Houten.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij die commerciële topper die ik zoek? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Riana den Boef of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste videokennismaking, volgt er een gesprek bij de organisatie.
Vacaturenummer: 1858339
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren