Vacature

Projectleider

Wat bieden we jou?

Wil jij een uitdagende functie bekleden binnen de bouwtechnische branche? Lees dan even goed mee. Voor een familiebedrijf in Breukelen dat is gespecialiseerd in onder meer betonreparatie, zijn wij opzoek naar een projectleider. Wil jij zowel op kantoor aan het werk als op de bouwplaats? Binnen deze functie is het mogelijk.

Als projectleider heb je een coördinerende rol. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de betonreparateurs bij diverse projecten. Hierbij ben je veel onderweg om de voortgang te monitoren op locatie. Ook zal je op kantoor de voorbereiding van de uitvoering van de projecten op je nemen.

Wat ga je precies doen?* Je bent aanwezig tijdens de opname van een project en bepaalt op welke manier de betonreparatie moet plaatsvinden;* Je stelt een calculatie op, na akkoord van de klant plan je alle materialen en arbeidsuren in;* Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor alle partners en stuur je jouw uitvoerende collega’s aan;* Jij bent verantwoordelijk voor een tijdige oplevering en zorgt voor een klantgerichte nazorg;* Na ieder project zorg je voor een tijdige en correcte administratieve afhandeling.

Het team bestaat uit ruim 75 medewerkers op de buitendienst waarmee gewerkt wordt in heel het land. Op kantoor kom je in een klein en hecht team. Met veel ervaring, kwaliteit en techniek timmert dit bedrijf hard aan de weg. Hierdoor werkt dit bedrijf met veel projecten: van miljoenenprojecten tot privéhuizen, we doen het allemaal!”

Wat hebben wij jou te bieden?* Een vaste baan voor 40 uur per week;* Veel vrijheid, je bent met name onderweg in plaats van op kantoor;* Een informele platte organisatie met een gezellig en betrokken team;* Oog voor jou als werknemer: er is volop ruimte om je talenten te ontplooien en een eigen proactieve inbreng is meer dan welkom;* Flexibiliteit vragen we van jou, maar krijg je ook van ons terug;* Salarisindicatie tussen de € 2.700,- en € 4.000,- bruto per maand (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring); * Auto, laptop en telefoon van de zaak en gebruik van de gym op kantoor.

Wat vragen we van jou?

Wat heb je daarvoor nodig? * Je hebt relevante werkervaring die aansluit bij een rol als projectleider en werkervaring in de utiliteitsbouw;* Werkervaring binnen de betontechniek is een pré;* Mbo/hbo werk- en denkniveau;* Je bent een echte teamspeler die zijn verantwoordelijkheid durft te pakken;* Je bent flexibel en brengt een flinke dosis enthousiasme mee;* Je bent planmatig sterk, resultaatgericht en kan goed overzicht bewaren;* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, indien je Pools spreekt is dit een grote pré!

Wij dagen je uit om met jouw passie voor betontechniek, de projecten van dit bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Word jij de nieuwe, maar onmisbare schakel tussen onderaannemers, leveranciers en je interne collega’s. Reageer dan direct via de sollicitatiebutton of stuur jouw cv en motivatie naar maarssen@trend.nl. Voor vragen bel ons op 0346-555007.

Vacaturenummer: 1857545
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Bouw
Standplaats: BREUKELEN UT
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Deel deze vacature
Projectleider

Solliciteren