Vacature

Klantcontact medewerker

Wat bieden we jou?

Vindt jij het leuk om op een professionele manier gesprekken aan te gaan en een luisterend oor te bieden? Lees dan snel verder! De baan kan worden uitgevoerd voor 16-40 uur per week. Wil jij maandelijks je eigen planning maken en je uren grotendeels zelf indelen, dan is dit de ideale baan voor jou!

Als medewerker klantcontact benader je consumenten telefonisch. Je biedt een luisteren oor en weet op het juiste moment de vragen te stellen die nodig zijn en bent niet bang om het gesprek aan te gaan. Hierdoor weet je op het goede moment een passend aanbod te doen. Gedurende dit gesprek verwerk je de relevante informatie in de systemen.

Om op een professionele manier de gesprekken aan te gaan wordt je intensief begeleid en getraind. Je leert hoe je het beste een telefoongesprek kun voeren en hoe om te gaan met bezwaren en tegenwerpingen. Uiteraard ben je volledig op de hoogte van alle producten en diensten. Je voert de taken zelfstandig uit, maar werkt altijd met andere collega’s in een gezellige en informele werksfeer.

Extra informatie:

  • Door het verdienen van bonussen kan je meer dan het marktconforme salaris verdienen;
  • Je ontvangt een kilometervergoeding indien je meer dan 10 km moet reizen;
  • Werktijden zijn van 09:00 tot 21:30 uur en op zaterdag van 09:45 tot 16:15 uur;* Wij vragen je ook om af en toe ’s avonds en 1 zaterdag in de maand beschikbaar te zijn.

Functie-eisen
  • Mbo of hbo werk- en denkniveau (d.m.v. opleiding of werkervaring);* Een heldere beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent stressbestendig, flexibel, accuraat en klantvriendelijk;* Goed om kunnen gaan met diverse computersystemen. Kan jij goed luisteren, snel schakelen en helder communiceren? Ook heb je een positieve instelling, maak je makkelijk contact en vindt je het om een klant echt te helpen.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt een heldere beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kan goed omgaan met diverse computersystemen
  • Je bent stressbestendig, flexibel, accuraat en klantvriendelijk

Wil jij graag aan de slag in deze interessante functie? Reageer via de sollicitatiebutton of mail direct je CV naar utrecht@trend.nl. Voor meer informatie bel naar 030-2311913.
Vacaturenummer: 1856240
Uren per week: 40.00
Werkervaring:
Vakgebied:
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Manon Bakker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Manon Bakker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Klantcontact medewerker

Solliciteren