Vacature

Administratief medewerker content

Wat bieden we jou?

De website, catalogus en folder staan vol met verschillende producten. Door het schrijven van pakkende specificaties en mooie foto's zorg jij ervoor dat consumenten weten wat ze kopen.

Je komt te werken op het hoofdkantoor van Intratuin. Samen met 10 collega's vorm je de afdeling E-commerce en houd je je als administratief medewerker content bezig met productcontent in de breedste zin van het woord. Voor alle producten die er in het assortiment zijn, moeten commerciële productteksten en -specificaties geschreven worden. Hiervoor heb je veel contact met de Category Managers en leveranciers. Je verzamelt de juiste gegevens en foto's om de content zo optimaal mogelijk te maken. Voldoet de foto of het beeld niet aan de eisen? De juiste look en feel creëer je door gebruik te maken van Photoshop.

De organisatie kent een informele sfeer en wordt gekenmerkt door een grote mate van betrokkenheid tussen medewerkers en ondernemers, een no-nonsense mentaliteit met een resultaatgerichte aanpak.

  • Fulltime functie voor 24-40 uur;
  • Vaste baan;
  • Enthousiast en creatief team;
  • Salaris: € 2.000,- en € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Wat vragen we van jou?

Werk jij momenteel als stylist in het groen, als tuinontwerper of als hovenier? En vind jij het interessant om daarnaast nog een functie op kantoor te vervullen waarbij je zowel te maken hebt met content als met groen. Of wil je graag een volledige switch maken? Wij zijn namelijk op zoek naar een Administratief medewerker content met kennis van groen!

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Kennis van groen (bijvoorbeeld hoveniersachtergrond);
  • Werkervaring met productspecificaties is een pré;
  • Gevoel voor het schrijven van wervende en commerciële teksten;
  • Een proactief en leergierig persoon, die accuraat en gestructureerd kan werken;
  • Goede kennis van Excel en Photoshop.

Ben jij het creatieve taalwonder die wij zoeken? We ontvangen jouw CV en motivatie graag via woerden@trend.nl. Ook kun je op onze site een vacaturereactie plaatsen. Wil je meer weten? Voor vragen kun je contact opnemen met Nadia Horst via ons nummer 0348-422216.
Vacaturenummer: 1855850
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: woerden
Contactpersoon: Mevrouw N. Horst (Nadia)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw N. Horst (Nadia)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren