Uitzenden

U bent op zoek naar maximale flexibiliteit in uw personeelscapaciteit, waarbij u niet gebonden bent aan arbeidsovereenkomsten. Dan kiest u voor uitzenden.

Uitzenden biedt u:

Flexibiliteit

Flexibel inzetbaar personeel geeft u de gelegenheid om in te spelen op veranderingen in de markt.  U kunt tijdelijk personeel inzetten om pieken en dalen op te vangen, maar ook ter (tijdelijke) vervanging van vast personeel.

Kostenbesparing

U betaalt een vooraf vastgesteld tarief, alléén voor daadwerkelijk gewerkte uren. Bij ziekte en/of afwezigheid van de medewerker wordt geen tarief in rekening gebracht. 

Tijdbesparing

U bent geen tijd kwijt aan werving en selectie.  Door onze expertise weten wij de beste kandidaten te selecteren.

Geen administratieve beslommeringen

Zowel de loonbetaling als de loonadministratie wordt volledig verzorgd door Trend People. 

Trend People is al decennia lang specialist in bemiddeling van gekwalificeerd personeel in Midden-Nederland. Door onze expertise weten wij precies op welke manieren wij de beste kandidaten vinden én selecteren. Hiervoor worden op zeer brede basis alle passende middelen ingezet met als belangrijkste uitgangspunt: netwerken. Niet alleen door intensief persoonlijk contact maar ook door de inzet van online marketing en social media weten wij precies de juiste mensen te bereiken.

 

Blader voor meer informatie ook eens door onze online brochure: