Training en scholing

Wilt u investeren in uw medewerkers? Trend helpt u graag op weg

Wanneer heeft u voor het laatst geïnvesteerd in uw medewerkers? En dan hebben we het niet over het voeren van een tussentijds evaluatiegesprek of het aanleren van nieuwe taken op de werkvloer. Maar over een werk gerelateerde investering die bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker. Elke investering in een medewerker laat iemand groeien als persoon en heeft uiteindelijk altijd een positief effect op de productiviteit en de resultaten. In een medewerker investeren maakt ook dat u deze langer aan uw organisatie kunt binden. 

Heeft u een medewerker in dienst die al meerdere jaren werkzaam is binnen de organisatie, maar lopen jullie steeds tegen dezelfde ontwikkelpunten aan? Wilt u dat de medewerker meer verdieping aanbrengt in zijn of haar functie, of is het belangrijk dat bepaalde vaardigheden verder ontwikkeld worden, om te kunnen groeien? Of wilt u een medewerker behouden maar is een verandering van functie daarvoor noodzakelijk? Stop dan met (ver-)dwalen en laat ons u helpen!

Samen brengen we de situatie in kaart en bekijken wij welke trainingen uw medewerker (weer) op het juiste pad zet. Daarnaast bieden we mogelijkheden tot het behalen van benodigde, aanvullende certificaten. Bijvoorbeeld om verandering van functie of doorgroei mogelijk te maken. Tevens biedt Trend assessments aan die u meer kennis en inzicht geven in werk- en denkniveau en/of bepaalde competenties.

Naast individuele trajecten, biedt Trend ook team gerichte trainingen. Deze trainingen kunnen zowel bij Trend, als op locatie of online plaatsvinden. Ook wanneer u afscheid moet nemen van een medewerker, maar deze wil begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe baan verzorgen wij passende trainingen en trajecten.  

Onderstaand een overzicht van ons huidige trainingsaanbod:

  • Klantgericht telefoneren / omgaan met telefonische klachten
  • Effectief en helder schrijven
  • Ontspannen pitchen en presenteren met een goed verhaal
  • Timemanagement; zelf weer de baas over je agenda
  • Assertiviteit; vergroot je zelfvertrouwen
  • Solliciteren doe je zo! 
  • Loopbaanbegeleiding.

Herkent u zich in één van bovenstaande situaties, maar weet u niet waar te beginnen? Informeer dan naar onze mogelijkheden en laten we verder praten onder het genot van een (digitaal) kopje koffie of thee. Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt!

Werkt u al samen met Trend People, dan kunt u voor een deel van ons trainingsaanbod gebruik maken van een klantenkorting. Ook kunnen wij een passend totaalpakket voor u samenstellen. Wij vertellen u hier graag meer over!