Sterre Keesmaat 

Het is 8.30 uur en naast mij ligt een takenlijst, vandaag wordt weer een drukke dag. De telefoon rinkelt, want een flexwerker is gestopt en een bedrijf heeft per direct vervanging nodig. Juist dit is wat het werken als intercedent zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde, er komt altijd wel iets onverwachts op je pad. Heerlijk.

In 2015 kwam ik binnen bij Trend People. Het viel mij direct op dat Trend veel waarde hecht aan kwaliteit. Bij Trend People ben je accountmanager en recruiter in één, dit betekend dat elke vacature van A tot Z onder jouw verantwoordelijkheid valt. Je hebt het hele proces in eigen hand en daarbij krijg je de tijd om zowel het persoon als een bedrijf beter te leren kennen, dat maakt het werken bij Trend uniek. 

Persoonlijk geniet ik ervan om een persoon op de juiste plaats te krijgen. Het mooiste is als beide partijen dusdanig tevreden zijn met de bemiddeling dat de kandidaat uiteindelijk doorgroeit tot een vaste kracht binnen de organisatie.

Na bijna twee jaar gewerkt te hebben op de vestiging in het centrum van Woerden, heb ik begin 2018 de overstap gemaakt naar onze nieuwe vestiging in Amstelveen. Aan deze uitdaging ben ik met veel plezier begonnen, omdat het mij prachtig lijkt deze vestiging te laten uitgroeien tot een daverend succes.  

Bel gerust naar onze vestiging als je meer wilt weten over het werken bij Trend People!