(Senior) Intercedent(e) Houten

 

"Work hard, play hard!"

Dat is het gevoel dat je ervaart als je de vestiging van Trend People in het centrum van Houten binnenstapt. Eén van de kleinere locaties van Trend, maar één van de grotere spelers binnen onze organisatie. Er wordt keihard gewerkt, met humor en gezelligheid als belangrijkste sleutelwoorden. Iedere werkdag begint met een vers gezette cappuccino en een teamoverleg. Iedereen wordt bijgepraat over de lopende zaken en er is ruimte om te sparren over actuele onderwerpen. Vervolgens worden de mouwen opgestroopt en wordt dagelijks alles op alles gezet om de vestiging succesvol te laten draaien. En uitgebreidere werkoverleggen? Die worden bij voorkeur gehouden onder het genot van een glas wijn en een hapje, omdat onder die omstandigheden vaak de beste (creatieve) ideeën ontstaan!

Ter versterking van dit enthousiaste en gedreven, zijn wij op zoek naar een (senior) intercedente voor 32-40 uur per week. In dit team worden succes gevierd, heerst een echt team gevoel en zijn de collega’s zowel zakelijk als privé in elkaar geïnteresseerd.

 


Maar waarmee houd jij je elke dag bezig?

Als (senior) intercedente ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig op- en uitbouwen en beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat je klanten en prospects belt en bezoekt (zowel warme als koude acquisitie) met het binnenhalen van vacatures als doel. In deze functie ben jij zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde commerciële targets.

 

Om je klanten te bedienen en de openstaande vacatures in te vullen, heb je kandidaten nodig. En dus ben jij dagelijks actief op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Je zoekt naar de juiste profielen op de diverse jobboards, social media en je bedenkt creatieve inkoopacties. Ook voer je kennismakingsgesprekken met kandidaten met maar één doel: deze kandidaten bemiddelen naar dé perfecte baan. Dit alles in combinatie met de bijbehorende hr- en loonadministratie, waarbij het van belang is dat jouw kennis van recente wet- en regelgeving altijd up to date is.


Jouw profiel 

Naast commerciële slagkracht, een gezonde dosis humor en het enthousiasme om aan de slag te gaan beschik jij over:
 • Hbo- of wo werk- en denkniveau;
 •  Ervaring in een commerciële functie en/of stage en niet bang zijn de telefoon te pakken;
 • Het vermogen vlot te communiceren zowel in woord als in geschrift;
 • Een klant- en resultaatgerichte instelling, waarbij je zorgt dat je klant tevreden is, maar ook een  optimaal  resultaat behaalt;
 • Een flexibel en stressbestendig karakter;
 • Het vermogen om dagelijks een planning te maken en prioriteiten te stellen;
 • Een rijbewijs B.
    

Ons aanbod 

 Een uitdagende functie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Goed salaris en provisieregeling;
 • Intensieve inwerkperiode;
 • Persoonlijk ontwikkeltraject met (interne) trainingen (Trend Academy, zie folder);
 • Leuke, enthousiaste en gedreven collega’s;
 • Een fulltime dienstverband (32-40 uur per week); 
 • 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen;
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskostenvergoeding. 
 • Aangestuurd door een resultaatgerichte manager die je vertrouwen geeft en je zelfstandig laat werken na de inwerkperiode;


Trend People

Trend People is geen ‘gewoon’ uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Het gaat hierbij om functies op mbo-, hbo- en wo-niveau, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis.
Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen om voor bedrijven en kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als Trend People voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, om het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij Trend People is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.

 

Geïnteresseerd?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan zijn wij nieuwsgierig naar wie jij bent en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Stuur je cv met motivatie naar: recruitment@trend.nl.

Kijk voor meer informatie op www.trend.nl