Payrolling

U verzorgt zelf de werving, maar besteedt de bijbehorende risico’s en administratieve werkzaamheden liever uit. Dan kiest u voor payrolling. Payrolling is een aantrekkelijke oplossing voor het uit handen geven van het contractbeheer en de loonadministratie. U medewerkers staan bij Trend People op de loonlijst, met allen voordelen van dien.

Flexibiliteit
Door uw personeel te payrollen via Trend People, bent u flexibeler ten aanzien van uw personeelsbeleid. Het geeft u de vrijheid om snel in te spelen op ontwikkelingen in de markt of in verband met seizoensgebonden werk en / of vakantiekrachten. Maar ook bieden wij mogelijkheden bij de inzet van stagiaires en ZZP-ers.


Kostenbesparing
Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het proces van contractbeheer en loonadministratie is payrolling in veel gevallen goedkoper dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst neemt. U bespaart aanzienlijk op de kosten van uw eigen loonkosten, werkgeverslasten en kosten betreft contractadministratie, Arbo en ziekte.


Geen risico’s
Met payrolling komen medewerkers bij Trend People in dienst. Wij zijn de formele werkgever, waardoor u minder risico’s loopt ten aanzien van arbeidscontracten, proeftijd, doorbetaling bij ziekte (tot 90%), WIA etc.

Graag lichten wij u onze dienstverlening toe. Via contact kunt u onze vestigingen telefonisch en / of per e-mail bereiken.