Nieuws

We kunnen direct schakelen

We kunnen direct schakelen

Van oudsher bestaat er een samenwerking tussen Primair en Trend People. In eerste instantie ging dat ad hoc. Op een gegeven moment hebben we drie partijen uitgenodigd en samenwerkingsafspraken gemaakt met Trend People.

Het fijne van Trend People is dat ze mee kunnen zoeken naar verschillende functies. We zijn met name op zoek naar doktersassistenten, maar het komt ook voor dat we mensen zoeken op stafniveau. Trend People helpt ons daarbij.

De communicatie met Trend People verloopt op een goede, prettige en vlotte manier. Er zijn korte lijnen, waardoor we direct kunnen schakelen. Uiteraard was het in het begin even afstemmen met elkaar, omdat wij bepaalde aanstellingseisen hebben. Inmiddels hebben zij daar zoveel zicht op dat ze aan een half woord genoeg hebben. We krijgen goede kandidaten toegewezen en het proces verloopt eenduidig. Hierdoor kunnen wij snel opvolging geven. 

Ook als het proces bij ons wat vertraging oploopt, houdt Trend People een vinger aan de pols. Ze denken actief mee en zijn proactief. Hierdoor is het voor ons ook makkelijker om zelf de telefoon op te pakken en Trend People te bellen. Dat gaat minder makkelijk bij andere bureaus. Trend People heeft veel oog voor persoonlijk aandacht, hierdoor voel je je nooit een van de velen. Dat werkt erg prettig.

Karlijn Schouten
P&O adviseur Primair Huisartsenposten
 

Benieuwd wat Trend People voor uw organisatie kan betekenen? 
Neem contact op met een van onze vestigingen.