Nieuws

Trend People hielp mij aan een leuke baan in de customer service

Trend People hielp mij aan een leuke baan in de customer service

Voordat ik in contact kwam met Trend People had ik nog nooit gebruik gemaakt van een arbeidsbemiddelingsbureau. Nadat ik mijn school had afgerond, kreeg ik meteen de kans om te werken bij een bank. Vanuit die baan ben ik een aantal keren verder gehopt naar andere functies en andere bedrijven. Dus ik had ook nooit eerder overwogen om een bureau te benaderen.

Bij één van de bedrijven waar ik heb gewerkt, leerde ik Desiree Wijdh van Trend People Amstelveen kennen. We hebben eigenlijk altijd contact gehouden. Dus toen ik weg ging bij mij mijn werk, heb ik haar direct gevraagd of ze mij kon helpen bij het vinden van een baan.

Desiree en haar collega’s hadden al snel door wat er goed bij mij past. Ik wilde aan de slag in de customer service, omdat ik daar heel goed in ben en graag telefonisch contact heb met mensen. Het is een functie waarbij je je moet kunnen inleven in anderen en niet bang moet zijn om te bellen. Ik vind het fijn om op die manier mensen te kunnen helpen. Het is een functie waar ik positieve energie van krijg en mijn ei in kwijt kan.

Via Trend People heb ik nu een leuke baan bij een leuk bedrijf. Ik ben hier op mijn plek en voel me hier heel erg welkom. Ze hebben me zelfs al in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen om me te bedanken voor mijn positiviteit, enthousiasme en inbreng van goede ideeën. Ik voel me echt gewaardeerd. Desiree en haar collega’s ben ik enorm dankbaar en ik raad iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan aan om contact op te nemen met Trend People.

Astrid Harteveld