Nieuws

Oog voor wat we zoeken

Oog voor wat we zoeken

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met uitzendbureaus. Die ervaring was niet altijd goed. Je legt uit wat voor soort mensen je zoekt en dan sturen ze vaak mensen die totaal niet bij het profiel passen. Dat was teleurstellend en dus waren we op een gegeven moment op zoek naar een nieuwe bemiddelaar. Op advies van mensen uit de buurt, zijn we in contact gekomen met Trend People. 

Vanaf het eerste moment verliep de samenwerking met Trend People goed. Ze hebben oog voor wat we zoeken. Wij zitten in de technische hoek en dat is niet van oudsher de hoek waar Trend People in gespecialiseerd is, maar het werkt wel. 

Het contact met Trend loopt altijd prettig en direct. Het is ook niet zo overdreven formeel, maar toegankelijk en met korte lijnen. Ze gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon die onze organisatie goed kan aanvullen. Wanneer er bij Trend een nieuw contactpersoon is dan komt diegene ook even bij ons langs. Op die manier weten ze ook meteen wat voor bedrijf we zijn en wat voor mensen bij ons passen. 

We worden altijd op de hoogte gehouden van de vorderingen, ook als ze niet direct een geschikte kandidaat kunnen vinden. Je krijgt hierdoor het gevoel dat ze er echt mee bezig zijn. 

Ondertussen hebben we er drie mensen bij gekregen via Trend People. Dat waren geen makkelijk te vullen functies. We hebben geprobeerd om deze functies zelf in te vullen maar dat is ons niet gelukt. Gelukkig wist Trend ze wel te vinden en we zijn uitermate tevreden met onze nieuwe collega’s.  


Aad Venneker
Operations manager Novexx Solutions

Benieuwd wat Trend People voor uw organisatie kan betekenen? 
Neem contact op met een van onze vestigingen.