Nieuws

Goed gevoel bij Trend People

Goed gevoel bij Trend People

20 jaar geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met Trend People, toen nog Trend Uitzendburo. Dat was op het kantoor in Zeist. Ze hebben me destijds snel aan een leuke baan geholpen.

Jaren later was ik op zoek naar een nieuwe baan en vroeg ik me af of Trend nog bestond. De eerste keer was de bemiddeling immers zo goed bevallen. Daar kijk ik nog steeds met veel plezier op terug. Gelukkig bestond Trend nog, alleen heette het nu Trend People. Ik heb mijn cv opgestuurd en kon wederom snel op gesprek. 

Inmiddels ben ik al drie keer bemiddelt. Het contact loopt altijd erg prettig. De terugkoppeling verloopt snel. Er wordt gewerkt met korte lijnen. Daarnaast is het contact altijd open en eerlijk. Zo is het een keer voorgekomen dat ik op gesprek ging bij een bedrijf en dat het anders liep dan ik had verwacht. Trend had feedback van het bedrijf gekregen over mij en koppelde dat ook aan mij terug. Daar gaven ze bij aan dat Trend mij niet herkende in die feedback, maar dat het iets is waar ik op kon letten. Heel goed natuurlijk. Nou herkende ik mezelf ook helemaal niet in die feedback, waardoor ik ‘s avonds toch ging twijfelen aan mezelf. Had ik het dan echt zo slecht gedaan in dat gesprek? Dit zorgde bij mij voor een soort onrust. Daarom heb ik de volgende dag meteen contact opgenomen met Trend en dit verhaal bij hen neergelegd. Ze begrepen me helemaal, vooral omdat ook zij mij ook niet herkenden in die feedback. Ze gaven aan dat ik niet aan mezelf hoefde te gaan twijfelen en me nergens zorgen over hoefde te maken. Dit was gewoon niet de ideale match. Ze stelden me echt gerust en gaven me vertrouwen. Niet veel later kon ik ergens anders op gesprek. En met succes, want ik heb de baan gekregen.

Trend geeft me op recht een goed gevoel. Je kunt altijd bellen en je ei kwijt. Dat geeft vertrouwen. 

Sabine Brasser 
HR-medewerker

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? 
Bekijk onze vacaturepagina of neem contact op met een van onze vestigingen.