Nieuws

Ik zit nu op de goede plek

Ik zit nu op de goede plek

Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Trend People. Zij hebben mij geholpen aan mijn huidige baan als service monteur bij Gio Coffee. Dat ik geen technische opleiding had gevolgd, bleek geen probleem. Ik zit nu op de goede plek en ik ga elke ochtend met veel plezier naar mijn werk toe. 

Ik ben begonnen aan de mavo van het Minkema College. Na het behalen van mijn diploma ben ik veel verschillende opleidingen en cursussen gaan doen, zoals Vrede en Veiligheid en Bedrijfsleider Fast service. Vervolgens ben ik in de horeca als gastheer gaan werken maar daar was ik toch niet helemaal op mijn plek. 

Tegenover de horecaonderneming waar ik werkzaam was, bevindt zich een Trend People filiaal. Hierdoor wist ik dat Trend People een bedrijf is dat aan arbeidsbemiddeling doet. Ik heb mij aangemeld op de website en ben kort daarna op gesprek geweest bij Arlet. Tijdens dit gesprek hebben wij veel besproken en al snel had Arlet een goed beeld van mij en mijn wensen. Zij zag dat een baan in de horeca, ondanks mijn ervaring, niet helemaal bij mij paste en zocht het in een andere hoek. Ik kreeg een leuke baan aangeboden bij Gio Coffee als service monteur. Ik heb geen technische opleiding gedaan, maar dit bleek geen probleem. Arlet zag dat dit een baan is die goed bij mij aansluit en waar ik me goed in kon ontwikkelen. De eerste drie weken ben ik begeleid, waarna ik zelfstandig aan de slag mocht. 

Mijn taak is vooral het transporteren van koffiezetapparaten naar locaties en ze daar gereedmaken. Een van de dingen die je goed moet kunnen bij deze baan is sociaal zijn. Elke dag heb ik te maken met een andere werkomgeving. Dat betekent dat je moet weten hoe je mensen moet benaderen. Ik sta nu voor een keuzemogelijkheid: ik kan binnen Gio Coffee de saleskant op, het echt verkopen van koffiemachines, of de technische kant. Ik ben er nog niet helemaal uit welke het gaat worden, maar het wordt sowieso een leuke uitdaging!

Kristiaan van Vliet, 

Service monteur, Gio Coffee

 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Bekijk onze vacaturepagina of neem contact op met een van onze vestigingen.