Nieuws

Ik zit nu op de goede plek

Ik zit nu op de goede plek

Kristiaan van Vliet heeft via Trend People een nieuwe baan gevonden als service monteur. Tijdens het intakegesprek bij Trend People zag de intercedent dat een baan in de horeca, ondanks mijn ervaring, niet helemaal bij mij paste en ze zocht het in een andere hoek. Met succes.

Hoe gebruik je Personal Branding voor jouw carrière (switch)?

Hoe gebruik je Personal Branding voor jouw carrière (switch)?

Je hebt er goed over nagedacht en je bent tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een nieuwe baan. Maar hoe pak je het aan? Je speurt het I internet af naar leuke vacatures en reageert op alle vacatures die jou aanspreken. Je vraagt aan vrienden en familieleden om tips en op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. 

Dat kan ook anders; begin eens met jouw personal brand!

10 kledingtips voor warme werkdagen

10 kledingtips voor warme werkdagen

Vandaag begint de zomer officieel! Het is de periode van vakanties en (hopelijk) zomerse temperaturen. Maar… wat doe je aan als het zo warm is, terwijl je er toch netjes uit wilt zien op je werk? Wat er precies kan zal per bedrijf verschillen, sommige bedrijven hanteren bijvoorbeeld een dresscode. Onderstaande tips gelden over het algemeen bij de meeste bedrijven.

Voordelen van Flexwerkers

Voordelen van Flexwerkers

Waarom zou je als organisatie kiezen voor flexwerkers in plaats van medewerkers aannemen op basis van een vast of tijdelijk contract?

Bijbaan in de zorg

Bijbaan in de zorg

De meeste studenten hebben hetzelfde doel voor ogen. Ook jij wil aan het eind van je studie waarschijnlijk een mooi diploma op zak hebben om daarna op zoek te gaan naar je droombaan. Maar wat kun je tijdens je studie doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Welke mogelijkheden heb je als je het ver wilt schoppen in de sector zorg? 

Hoe ga jij om met afwijzingen?

Hoe ga jij om met afwijzingen?

Een afwijzing is nooit leuk. Wanneer je wordt afgewezen voor een baan voelt het alsof je een blauwtje loopt. Al die moeite weer voor niks geweest, of toch niet? 

10 tips bij hitte op kantoor

10 tips bij hitte op kantoor

De zomer is eindelijk begonnen en we kunnen weer genieten van hoge temperaturen. Helaas zorgt dit weer voor een aantal ongemakken op kantoor. Lees nu wat je er aan kunt doen!