Nieuws

We kunnen direct schakelen

We kunnen direct schakelen

Van oudsher bestaat er een samenwerking tussen Primair en Trend People. Karlijn Schouten, P&O, vertelt hoe die samenwerking in zijn werk gaat. 

Trend People blinkt uit

Trend People blinkt uit

Om de juiste medewerkers te vinden, werkt Ascom al jaren samen met Trend People. HR-specialist Christa van der Most vertelt over haar ervaringen. 

Met meer energie op je werk

Met meer energie op je werk

Gapen achter de computer op het werk. ‘s Morgens al last van een dip. Een paar koppen koffie en nog steeds een beetje duf. Herkenbaar? Dat hebben meer mensen. Gelukkig kun je er wat aan doen.

Deze tips helpen je om fitter te worden én te blijven tijdens het werk.

Oog voor wat we zoeken

Oog voor wat we zoeken

In de afgelopen jaren heeft Aad Venneker van Novexx Solutions veel ervaring opgedaan met verschillende uitzendbureaus, waaronder Trend People. Dit is zijn verhaal.

Complimenteren kun je leren

Complimenteren kun je leren

Het geven van complimenten is van groot belang, met name op de werkvloer. Wist je bijvoorbeeld dat gebrek aan waardering de nummer 1 reden is waarom werknemers op zoek gaan naar een nieuwe baan? Lees meer over de voordelen van complimenten en hoe je ze het beste kunt geven.

Bij Trend People hebben ze het beste met je voor

Bij Trend People hebben ze het beste met je voor

Joosje Kuiper heeft Trend People leren kennen als een organisatie waar de intercedenten het beste met je voor hebben. Ze heeft de intercedenten van leren kennen als bemiddelaars en als collega's. Lees hier haar verhaal. 

Goed gevoel bij Trend People

Goed gevoel bij Trend People

Sabine Brasser is in de afgelopen twintig jaar drie keer bemiddeld naar een nieuwe baan door Trend People. De samenwerking met Trend People geeft haar een goed gevoel.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

In onze cv-wijzer geven we je tips om een goed cv op te kunnen stellen. Veel mensen twijfelen of ze een foto op hun cv moeten plaatsen en als ze het doen, welke dan? In dit artikel gaan we daar verder op in.