Nieuws

Met meer energie op je werk

Met meer energie op je werk

Gapen achter de computer op het werk. ‘s Morgens al last van een dip. Een paar koppen koffie en nog steeds een beetje duf. Herkenbaar? Dat hebben meer mensen. Gelukkig kun je er wat aan doen.

Deze tips helpen je om fitter te worden én te blijven tijdens het werk.

Oog voor wat we zoeken

Oog voor wat we zoeken

In de afgelopen jaren heeft Aad Venneker van Novexx Solutions veel ervaring opgedaan met verschillende uitzendbureaus, waaronder Trend People. Dit is zijn verhaal.

Complimenteren kun je leren

Complimenteren kun je leren

Het geven van complimenten is van groot belang, met name op de werkvloer. Wist je bijvoorbeeld dat gebrek aan waardering de nummer 1 reden is waarom werknemers op zoek gaan naar een nieuwe baan? Lees meer over de voordelen van complimenten en hoe je ze het beste kunt geven.

Bij Trend People hebben ze het beste met je voor

Bij Trend People hebben ze het beste met je voor

Joosje Kuiper heeft Trend People leren kennen als een organisatie waar de intercedenten het beste met je voor hebben. Ze heeft de intercedenten van leren kennen als bemiddelaars en als collega's. Lees hier haar verhaal. 

Goed gevoel bij Trend People

Goed gevoel bij Trend People

Sabine Brasser is in de afgelopen twintig jaar drie keer bemiddeld naar een nieuwe baan door Trend People. De samenwerking met Trend People geeft haar een goed gevoel.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

In onze cv-wijzer geven we je tips om een goed cv op te kunnen stellen. Veel mensen twijfelen of ze een foto op hun cv moeten plaatsen en als ze het doen, welke dan? In dit artikel gaan we daar verder op in.

Ik zit nu op de goede plek

Ik zit nu op de goede plek

Kristiaan van Vliet heeft via Trend People een nieuwe baan gevonden als service monteur. Tijdens het intakegesprek bij Trend People zag de intercedent dat een baan in de horeca, ondanks mijn ervaring, niet helemaal bij mij paste en ze zocht het in een andere hoek. Met succes.

Hoe gebruik je Personal Branding voor jouw carrière (switch)?

Hoe gebruik je Personal Branding voor jouw carrière (switch)?

Je hebt er goed over nagedacht en je bent tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor een nieuwe baan. Maar hoe pak je het aan? Je speurt het I internet af naar leuke vacatures en reageert op alle vacatures die jou aanspreken. Je vraagt aan vrienden en familieleden om tips en op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. 

Dat kan ook anders; begin eens met jouw personal brand!

10 kledingtips voor warme werkdagen

10 kledingtips voor warme werkdagen

Vandaag begint de zomer officieel! Het is de periode van vakanties en (hopelijk) zomerse temperaturen. Maar… wat doe je aan als het zo warm is, terwijl je er toch netjes uit wilt zien op je werk? Wat er precies kan zal per bedrijf verschillen, sommige bedrijven hanteren bijvoorbeeld een dresscode. Onderstaande tips gelden over het algemeen bij de meeste bedrijven.

Voordelen van Flexwerkers

Voordelen van Flexwerkers

Waarom zou je als organisatie kiezen voor flexwerkers in plaats van medewerkers aannemen op basis van een vast of tijdelijk contract?