Nieuws

Nieuwjaarsactie

Nieuwjaarsactie

Het jaar 2020 heeft veel teweeg gebracht op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers kwamen (en komen) voor ongekende situaties te staan. Van voorzichtig meesturen met veranderingen tot het roer drastisch omgooien om het hoofd boven water te houden; welke situatie voor u ook van toepassing is, het zijn turbulente tijden!

Stagiaire aan het woord: Mehek

Stagiaire aan het woord: Mehek

Als Erkend Leerbedrijf hebben wij graag stagiaires over de vloer. Maar hoe ervaren zij dat zelf? We vroegen het aan Mehek, stagiaire bij onze locatie in Amstelveen.

Stel je even voor!
Mijn naam is Mehek en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar van de MBO opleiding management assistent. Ik ben er nog niet zeker van wat ik later wil worden. Dat is de reden waarom ik voor deze opleiding heb gekozen, omdat het erg breed is en ik dus nog alle kanten op kan gaan.

De systeembeheerders van Trend over hun werk in Coronatijd

De systeembeheerders van Trend over hun werk in Coronatijd

De voor iedereen onverwachte komst van het Coronavirus, heeft heel veel impact gehad. Er werd een beroep gedaan op ieders flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Dit geldt ook zeker voor Raymond van den Heuvel en Arjan de Graaf, systeembeheerders van Trend People. We vroegen hen hoe zij deze periode hebben ervaren hoe zij het mogelijk maakten dat alle Trend medewerkers konden doorwerken in deze hectische tijd.

Vakantiekrachten staan te trappelen!

Vakantiekrachten staan te trappelen!

Het begin van de astronomische zomer was dit jaar meteen voelbaar! Een paar dagen van zinderende hitte volgden; met alle uitdagingen die dit gedurende een werkweek met zich meebrengt. Tegelijk met dit zomerse weer hebben ook de eerste vakantiekrachten zich weer gemeld bij Trend People. Echte aanpakkers die zich deze zomer graag nuttig willen maken. In plaats van alleen maar vakantie vieren, willen zij ook graag de handen uit de mouwen steken. Misschien wel binnen uw organisatie?

Flexwerker aan het woord: Sharita

Flexwerker aan het woord: Sharita

Veel mensen streven naar een vaste baan. Maar dat geldt zeker niet voor iedereen! Soms is de keuze voor een tijdelijke functie een heel bewuste. En hoe werkt dat in deze tijden van Corona? We vroegen het aan Sharita Baldew, flexwerker van onze vestiging in De Meern.

Flexwerker aan het woord: Ellen

Flexwerker aan het woord: Ellen

Wie Trend People een beetje kent weet het: voor ons gaat er niets boven écht contact met mensen. Persoonlijke betrokkenheid vormt een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Altijd leuk dus, als flexwerkers langere tijd via ons aan het werk zijn, want dan leer je elkaar steeds beter kennen. Ellen de Vries (55 jaar) is zo iemand. Zij werkt inmiddels al meer dan een jaar via Trend People en is dus een vertrouwd gezicht. Hoe zij dat ervaart, gingen we natuurlijk aan haar vragen!

Flexwerker aan het woord: Margit

Flexwerker aan het woord: Margit

Het zijn uitdagende tijden, waar we met oog voor elkaar, samen door heen komen.

Vanwege de corona crisis kon Margit Meijer (25) niet verder met haar coschappen. Ze besloot om niet stil te gaan zitten en ging aan het werk op de Huisartsenpost in Blaricum. Daar draagt ze haar steentje bij op de corona poli. De Trend vestiging Utrecht ging met haar in gesprek om te kijken hoe het momenteel met haat gaat in haar huidige functie.

Solliciteren in tijden van corona

Solliciteren in tijden van corona

Net toen jij had besloten om op zoek te gaan naar dé baan met toekomstperspectief, zag de wereld er ineens heel anders uit. Net klaar met je studie, een tijdelijke opdracht afgerond of gewoon weer helemaal beschikbaar voor de arbeidsmarkt…. En toen was daar corona. Waar je in het verleden door de bomen het bos niet zag op de diverse jobboards, is het aanbod van vacatures op dit moment een stuk magerder. Bovendien merk je dat uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek ineens niet meer vanzelfsprekend is. Maar als dan ineens die ene vacature voorbij komt, die uitdagende functie bij dat gave bedrijf, dan wil je er natuurlijk alles aan doen om uitgenodigd te worden aan de (virtuele) tafel voor een sollicitatiegesprek!