Nieuws

Flexwerker aan het woord: Margit

Flexwerker aan het woord: Margit

Het zijn uitdagende tijden, waar we met oog voor elkaar, samen door heen komen.

Vanwege de corona crisis kon Margit Meijer (25) niet verder met haar coschappen. Ze besloot om niet stil te gaan zitten en ging aan het werk op de Huisartsenpost in Blaricum. Daar draagt ze haar steentje bij op de corona poli. De Trend vestiging Utrecht ging met haar in gesprek om te kijken hoe het momenteel met haat gaat in haar huidige functie.

Solliciteren in tijden van corona

Solliciteren in tijden van corona

Net toen jij had besloten om op zoek te gaan naar dé baan met toekomstperspectief, zag de wereld er ineens heel anders uit. Net klaar met je studie, een tijdelijke opdracht afgerond of gewoon weer helemaal beschikbaar voor de arbeidsmarkt…. En toen was daar corona. Waar je in het verleden door de bomen het bos niet zag op de diverse jobboards, is het aanbod van vacatures op dit moment een stuk magerder. Bovendien merk je dat uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek ineens niet meer vanzelfsprekend is. Maar als dan ineens die ene vacature voorbij komt, die uitdagende functie bij dat gave bedrijf, dan wil je er natuurlijk alles aan doen om uitgenodigd te worden aan de (virtuele) tafel voor een sollicitatiegesprek!
 

Werk in tijden van Corona: daar komen we samen uit!

Werk in tijden van Corona: daar komen we samen uit!

''De realiteit is dat het coronavirus onder ons is en voorlopig ook onder ons zal blijven".

Deze ietwat onheilspellende woorden sprak premier Mark Rutte tijdens zijn toespraak. Dat de impact daarvan op heel Nederland zó groot zou zijn, dat had niemand voorzien. Maar nu dit onze dagelijkse realiteit is, blijkt maar weer eens hoe snel Nederland kan schakelen. Medewerkers die dat kunnen werken massaal thuis en sectoren waarbinnen dit niet mogelijk is, worden zo veel mogelijk gefaciliteerd om de werkzaamheden door te laten gaan binnen de gestelde maatregelen. In beide gevallen dragen wij graag ons steentje bij!
 

Trend People en het Coronavirus

Trend People en het Coronavirus

De huidige maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus raken ons allemaal. Voor ons betekent het dat we op dit moment niet altijd ‘dichtbij’ kunnen zijn. Niet even langs komen om de belangrijkste kernpunten van uw vacature te bespreken. En ook geen persoonlijk gesprek op kantoor met dé kandidaat waar u naar op zoek bent. Dat is even wennen, maar het maakt ons ook creatief en nieuwsgierig naar wat we allemaal wél voor elkaar kunnen krijgen.

Van zelfstandig ondernemer naar dé baan in een heel andere richting: Esther deed het, via Trend People

Flexwerker aan het woord: Esther

Van zelfstandig ondernemer naar dé baan in een heel andere richting. Dat dat heel succesvol kan zijn bewijst Esther Bergwerff (46). Zij runde 23 jaar lang met veel plezier haar eigen kapsalon. Toch kwam ze op een punt dat ze graag iets anders wilde. Ze verkocht haar salon en richtte zich op een carrière switch.

In september 2019 startte Esther via Trend People op het servicekantoor van Intratuin Nederland. Wat komt er allemaal kijken bij zo’n carrière switch? En hoe bevalt haar nieuwe werkomgeving? We gingen bij Esther langs om het te vragen.

Het succes verhaal van Elaine

Flexwerker aan het woord: Elaine

Dat je ook zónder precies de juiste kwalificaties bij Trend de juiste baan kunt vinden bewijst onze flexwerker Elaine. Zij stapte na, een aantal teleurstellingen op de Nederlandse arbeidsmarkt, onze vestiging in Amstelveen binnen en vertelt graag wat er daarna gebeurde...

“Dankzij Trend People kan ik nu weer het werk verrichten, waar ik blij van word” (Elaine)

Het succes verhaal van Jermany

Flexwerker aan het woord: Jermany

Een goed gesprek met onze flexwerkers, daar maken wij tijd voor! 
Onlangs mochten Trend collega’s Lorenzo en Marjolein een kijkje  
nemen op de werkvloer bij Jermany Jones. Hij werkt sinds een half
jaar via Trend People bij Superflex. Daar zijn ze erg tevreden over
zijn inzet en er is al besloten om Jermany een contract aan te
bieden. Echt zo’n succesverhaal waar wij blij van worden én reden
om even bij Jermany langs te gaan en hem te vragen naar zijn
ervaringen. 

De ontvangst bij Superflex was bijzonder hartelijk. Een collega van
Jermany wees ons de weg waarna we door de onmiskenbare
glimlach van Jermany werden onthaald.

Het succes verhaal van Marisca

Flexwerker aan het woord: Marisca

In 2019 ging Marisca van de Laan via Trend People aan de slag als kantinedame bij NedGraphics B.V. in Vianen.
Dagelijks verzorgt zij met veel plezier en enthousiasme de lunch in de bedrijfskantine. Wij gingen bij haar langs om haar in het zonnetje te zetten!

Het succes verhaal van Yacintha

Het succes verhaal van Yacintha

Yacintha werkt nu al enige weken in een tijdelijke functie als receptioniste bij het Grafisch Lyceum Utrecht. Zij is door Jill Snel (Senior Intercedente van Trend People Utrecht) benaderd voor deze vacature.

“Door het enthousiasme van Jill ben ik een kennismakingsgesprek aangegaan. Ze heeft me duidelijk verteld wie ze was en wat ze voor me kon betekenen” zegt Yacintha zelf.

Trend People wenst u een talentvolle zomer!

Trend People wenst u een talentvolle zomer!

Dat het werkleven in de maand juli en augustus in Nederland geheel stil komt te staan is onjuist. Een hardnekkige mythe waar we met zijn alle vanaf moeten. Volgens het CBS duurde een vakantie in de zomer van 2018 gemiddeld 8 dagen. In de piekweek wanneer alle drie de regio’s vakantie hebben, zijn ruim 3,7 miljoen Nederlanders op hun vakantieadres of onderweg.