Nieuws

Het succes verhaal van Yacintha

Het succes verhaal van Yacintha

Yacintha werkt nu al enige weken in een tijdelijke functie als receptioniste bij het Grafisch Lyceum Utrecht. Zij is door Jill Snel (Senior Intercedente van Trend People Utrecht) benaderd voor deze vacature.

“Door het enthousiasme van Jill ben ik een kennismakingsgesprek aangegaan. Ze heeft me duidelijk verteld wie ze was en wat ze voor me kon betekenen” zegt Yacintha zelf.

Trend People wenst u een talentvolle zomer!

Trend People wenst u een talentvolle zomer!

Dat het werkleven in de maand juli en augustus in Nederland geheel stil komt te staan is onjuist. Een hardnekkige mythe waar we met zijn alle vanaf moeten. Volgens het CBS duurde een vakantie in de zomer van 2018 gemiddeld 8 dagen. In de piekweek wanneer alle drie de regio’s vakantie hebben, zijn ruim 3,7 miljoen Nederlanders op hun vakantieadres of onderweg.  

Werven in de sector Logistiek en Techniek blijft een (Tran)sport!

Werven in de sector Logistiek en Techniek blijft een (Tran)sport!

Het aantal vacatures dat jaarlijks ontstaat in de transport en logistiek sector is de laatste jaren sterk toegenomen. Volgens het UWV ontstonden er eind 2018 53.000 vacatures. Deze toename is deels het gevolg van de economische groei, maar heeft ook te maken met een sterke vergrijzing in deze sector. Het blijft lastig om in bepaalde beroepen vacatures te vervullen.

Werkdruk of Werkgeluk. Waar kiest u voor?

Werkdruk of Werkgeluk. Waar kiest u voor?

Uit CBS-onderzoek blijkt dat negen op de tien volwassenen in Nederland zeggen gelukkig te zijn (Bron: CBS 20 maart 2018). Vooral een goede gezondheid en sociale relaties zijn sterk gerelateerd aan geluk. Daarnaast is het hebben van werk belangrijk. Iets meer dan 9 op de 10 mensen met betaald werk voelden zich gelukkig. Hoe gelukkig zijn uw werknemers in hun werk?

‘Zorg’elijk op zoek naar toppers?

‘Zorg’elijk op zoek naar toppers?

De meeste banen in het eerste kwartaal van dit jaar kwamen er vooral bij in de zorg, 10.000 totaal volgens het CBS. Zorgelijk zou je zeggen. Niet helemaal als je weet dat met uitzendwerk jaarlijks ruim 1 miljoen banen in Nederland worden vervuld. Dat is ruim 11% van het totaal aantal banen.

We kunnen direct schakelen

We kunnen direct schakelen

Van oudsher bestaat er een samenwerking tussen Primair en Trend People. Karlijn Schouten, P&O, vertelt hoe die samenwerking in zijn werk gaat. 

Trend People blinkt uit

Trend People blinkt uit

Om de juiste medewerkers te vinden, werkt Ascom al jaren samen met Trend People. HR-specialist Christa van der Most vertelt over haar ervaringen. 

Met meer energie op je werk

Met meer energie op je werk

Gapen achter de computer op het werk. ‘s Morgens al last van een dip. Een paar koppen koffie en nog steeds een beetje duf. Herkenbaar? Dat hebben meer mensen. Gelukkig kun je er wat aan doen.

Deze tips helpen je om fitter te worden én te blijven tijdens het werk.