Nieuws

Trend werkt. Ook voor jou!

Trend werkt. Ook voor jou!

Ben jij op zoek naar een baan die echt bij je past? Of ken jij iemand voor wie dat geldt? Wij helpen graag! We hebben vacatures op kantoor, in de zorg, in logistiek en techniek. Dus check hier alle actuele vacatures of neem contact op met één van onze vestigingen. De komende weken vindt je op veel plekken onze Trend werkt flyers. Pak er één mee of geef hem weg aan iemand die onze hulp kan gebruiken! 

Timemanagement: weer de baas worden over je eigen agenda

Timemanagement: weer de baas worden over je eigen agenda

Nog voor je eerste kop koffie komt het stoom al uit je oren… Je collega stelt een vraag, de telefoon blijft maar gaan en iedereen lijkt iets van je nodig te hebben. Terwijl de klok maar door tikt, staat er nog geen enkel vinkje op je keurig opgestelde to do list. En jij kunt alleen maar denken aan die deadline aan het einde van de ochtend… Herkenbaar? Lees dan verder!

Stagiaire aan het woord: Mehek

Stagiaire aan het woord: Mehek

Als Erkend Leerbedrijf hebben wij graag stagiaires over de vloer. Maar hoe ervaren zij dat zelf? We vroegen het aan Mehek, stagiaire bij onze locatie in Amstelveen.

Stel je even voor!
Mijn naam is Mehek en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar van de MBO opleiding management assistent. Ik ben er nog niet zeker van wat ik later wil worden. Dat is de reden waarom ik voor deze opleiding heb gekozen, omdat het erg breed is en ik dus nog alle kanten op kan gaan.

De systeembeheerders van Trend over hun werk in Coronatijd

De systeembeheerders van Trend over hun werk in Coronatijd

De voor iedereen onverwachte komst van het Coronavirus, heeft heel veel impact gehad. Er werd een beroep gedaan op ieders flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Dit geldt ook zeker voor Raymond van den Heuvel en Arjan de Graaf, systeembeheerders van Trend People. We vroegen hen hoe zij deze periode hebben ervaren hoe zij het mogelijk maakten dat alle Trend medewerkers konden doorwerken in deze hectische tijd.

Vakantiekrachten staan te trappelen!

Vakantiekrachten staan te trappelen!

Het begin van de astronomische zomer was dit jaar meteen voelbaar! Een paar dagen van zinderende hitte volgden; met alle uitdagingen die dit gedurende een werkweek met zich meebrengt. Tegelijk met dit zomerse weer hebben ook de eerste vakantiekrachten zich weer gemeld bij Trend People. Echte aanpakkers die zich deze zomer graag nuttig willen maken. In plaats van alleen maar vakantie vieren, willen zij ook graag de handen uit de mouwen steken. Misschien wel binnen uw organisatie?

Flexwerker aan het woord: Sharita

Flexwerker aan het woord: Sharita

Veel mensen streven naar een vaste baan. Maar dat geldt zeker niet voor iedereen! Soms is de keuze voor een tijdelijke functie een heel bewuste. En hoe werkt dat in deze tijden van Corona? We vroegen het aan Sharita Baldew, flexwerker van onze vestiging in De Meern.

Flexwerker aan het woord: Ellen

Flexwerker aan het woord: Ellen

Wie Trend People een beetje kent weet het: voor ons gaat er niets boven écht contact met mensen. Persoonlijke betrokkenheid vormt een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Altijd leuk dus, als flexwerkers langere tijd via ons aan het werk zijn, want dan leer je elkaar steeds beter kennen. Ellen de Vries (55 jaar) is zo iemand. Zij werkt inmiddels al meer dan een jaar via Trend People en is dus een vertrouwd gezicht. Hoe zij dat ervaart, gingen we natuurlijk aan haar vragen!

Flexwerker aan het woord: Margit

Flexwerker aan het woord: Margit

Het zijn uitdagende tijden, waar we met oog voor elkaar, samen door heen komen.

Vanwege de corona crisis kon Margit Meijer (25) niet verder met haar coschappen. Ze besloot om niet stil te gaan zitten en ging aan het werk op de Huisartsenpost in Blaricum. Daar draagt ze haar steentje bij op de corona poli. De Trend vestiging Utrecht ging met haar in gesprek om te kijken hoe het momenteel met haat gaat in haar huidige functie.