Stagiaire aan het woord: Mehek

Stagiaire aan het woord: Mehek

Als Erkend Leerbedrijf hebben wij graag stagiaires over de vloer. Maar hoe ervaren zij dat zelf? We vroegen het aan Mehek, stagiaire bij onze locatie in Amstelveen.

Stel je even voor!
Mijn naam is Mehek en ik ben 17 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar van de MBO opleiding management assistent. Ik ben er nog niet zeker van wat ik later wil worden. Dat is de reden waarom ik voor deze opleiding heb gekozen, omdat het erg breed is en ik dus nog alle kanten op kan gaan.

Hoe ben je bij Trend People terecht gekomen?
Tijdens mijn eerste jaar was ik op zoek naar een stageplek en kwam ik een stagevacature tegen bij Trend People in Amstelveen. Door de komst van Corona ging mijn eerstejaarsstage helaas niet door. Toen ik in mijn eerste jaar op zoek was naar een stageplek kwam ik bij Trend People terecht. Daar zag ik dat ze in vestiging Amstelveen een stagiaire zochten. Helaas ging het in mijn eerste jaar niet meer door, maar voor mijn tweede jaar besloot ik weer contact met Trend People op te nemen. En met succes!

Wat is je (eerste) indruk van Trend People als organisatie?
Ik zie Trend People als een goede organisatie omdat het contact met de flexwerkers en bedrijven goed wordt onderhouden.

Hoe bevalt je stage tot nu toe?
Ik vind het heel leuk om stage te mogen lopen hier omdat ik in deze korte periode al veel heb geleerd. Zo heb ik mijn communicatieve vaardigheden aan de telefoon verbeterd en ben ik daardoor ook zelfverzekerder geworden. Verder verwerk ik de CV’s van flexwerkers, voer ik acquisitiegesprekken, trek ik referenties na, behandel ik de in en uitgaande e-mails, match ik op vacatures om zo de geschikte kandidaat te vinden en voer ik nieuwe bedrijven in het systeem.

Wat ik echt uit deze stageperiode meeneem voor de toekomst is om mezelf meer te laten horen en niet eerst de kat uit de boom kijken. Kortom ik vind dit een super leuke stageplek omdat je kan zijn wie je bent en enorm veel kan leren!  

Ook interesse in een stage bij Trend People? Klik hier voor de actuele vacature(s)!