Trend People in Almere

Trend People in Almere

“We zijn weer terug!” aldus Mirjan Wanjon, Regiomanager van Trend People. “Na een periode waarin Almere vanuit Zeist werd bediend, zijn we weer fysiek aanwezig in Almere en wel vlak tegen het centrum op de P.J. Oudweg 41. Van hieruit kunnen we werkgevers en werknemers uit Almere en omgeving nog beter van dienst zijn.”

Op de vraag wat Trend People nu zo bijzonder maakt, antwoord Mirjan: “Trend People is een fullservice arbeidsbemiddelingsbureau waarbij we iedere dag weer gaan voor de beste match. Dat doen we door echte aandacht voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. We staan voor kwaliteit en zijn gefocust op het creëren van meerwaarde”. 

Kantoor, zorg, logistiek en techniek
Daarnaast is Trend People een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in de sectoren kantoor, zorg, logistiek en techniek. Het gaat hierbij -naast tijdelijke functies- vooral om vaste banen op MBO- en HBO-niveau. 

Intensieve samenwerking
“Vanuit een sterk vestigingennet van 11 kantoren verdeeld over Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen. Door dit netwerk kunnen wij onze klanten snel helpen en zo het beste resultaat tot stand brengen,” aldus Mirjan. 
 

Mariëtte Hagen (intercedente) en Olivia Acosta Fernandez (vestigingsmanager).

Voor direct contact met deze vestiging zie onze contactpagina.