Bij Trend People hebben ze het beste met je voor

Bij Trend People hebben ze het beste met je voor

Trend People heb ik leren kennen via een vacature die op Monsterboard stond. Daar heb ik op gereageerd en ik werd de volgende dag al door Trend benadert. Ze nodigde me uit om op gesprek te komen en dat heb ik toen ook gedaan.

Het eerste gesprek noemen ze bij Trend een intakegesprek. Het was een leuke kennismaking met de intercedenten van Trend. We hebben besproken wat ik wilde en wat ik tot nu toe had gedaan. Vervolgens hebben we direct gekeken of er vacatures waren die daarop aansloten. Daar kwam op dat moment niet meteen iets uit, maar er kwam al vrij snel een vacature bij Arval beschikbaar. Deze vacature sprak me enorm aan. Helaas was er een andere kandidaat die daar beter op paste.

Vervolgens ben ik op vakantie gegaan, met de afspraak dat als er een interessante vacature voorbij zou komen dat ze me mochten bellen. Je raadt het al. Trend belde terwijl ik in de zon zat. Meteen de maandag na mijn vakantie kon ik op gesprek bij een ander bedrijf. Zo gezegd, zo gedaan. En voordat ik wist, was ik begonnen aan mijn nieuwe baan. Het ging om een tijdelijke klus. Om die reden had ik met Riana afgesproken dat ik contact met haar op zou nemen als ik zou weten wanneer het werk af zou lopen. Dus dat heb ik ook gedaan. Riana nam direct contact met me op. Ze wilde me iets leuks aanbieden, namelijk een baan als vestigingsassistent bij Trend People. Dat leek me inderdaad heel leuk en zo begon mijn carrière in de recruitment.

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij Trend People. Riana vroeg me al snel of ik wilde doorgroeien naar intercedente, maar ik kreeg een andere ambitie. In september van dit jaar ga ik mezelf verder ontwikkelen door een opleiding te volgen. Dat betekende echter wel dat ik of als vestigingsassistente kon blijven werken bij een andere vestiging van Trend People of dat ik mijn werkervaring verder ging uitbreiden en tot september op zoek ging naar een andere baan. Het toeval wil dat op het moment dat ik dit met Riana aan het bespreken was er een nieuwe vacature van Arval binnenkwam bij Trend. Het ging om een tijdelijke functie waarvan Riana en ik meteen wisten dat die 100% bij mij past. En zo is het cirkeltje toch weer rond. Ik werk nu met heel veel plezier als medewerker schade en verzekeringen bij Arval.

Omdat ik het contact binnen en met Trend People altijd als erg prettig heb ervaren, zou ik niet zo snel naar een ander bureau gaan. Het contact met Trend is altijd heel persoonlijk. Ze hebben echt het beste met je voor. Trend People is op het gebied van arbeidsbemiddeling echt de Albert Heijn onder de Lidls.
Na mijn opleiding kom ik direct weer terug bij Trend People om me op nieuw te laten bemiddelen, maar dan naar een functie die dan in lijn ligt van mijn opleiding.

Joosje Kuiper
Backoffice administratief medewerker, Arval

 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? 
Bekijk onze vacaturepagina of neem contact op met een van onze vestigingen.