Milou over haar werk als intercedent

Milou over haar werk als intercedent

"Steeds op zoek naar kansen en mogelijkheden om de juiste persoon zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen."

Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam Milou Potappel (29) in contact met Trend People: "Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek met Riana van Welderen, manager van de vestiging in Houten, werd mij de vraag gesteld of ik wel eens had nagedacht over de functie van Intercedente. Riana gaf aan dat ze op zoek was naar een nieuwe collega en dat ze de functie echt bij mij vond passen. Ik zag niet direct de match, maar naarmate ze mij meer vertelde over de functie werd ik steeds enthousiaster. Dit leek mij een uitdaging waarin mijn studieachtergrond (communicatiewetenschappen), mijn werkervaring als sales consultant en mijn wens een sociale functie te vervullen perfect samenkomen."

Milou: "Enkele dagen na ons gesprek tekende ik mijn contract bij Trend People. Ik heb sindsdien geen dag spijt gehad; ik heb een uitdagende baan gevonden die goed bij mij past, waarbij ik samenwerk met leuke, gedreven collega's en ik met veel plezier naar mijn werk ga."

Het leukste aan haar functie als intercedente vindt Milou de veelzijdigheid en het contact met mensen: "Ik ben dagelijks veel in gesprek met werkzoekenden, werkgevers en ook met collega's van andere vestigingen om werkzoekenden zo snel mogelijk te kunnen bemiddelen naar passende uitdagingen. Dit maakt mij erg enthousiast en geeft mij veel energie. Daarnaast krijg ik de kans om kennis te maken met veel organisaties, dit vind ik echt ontzettend interessant en leerzaam."

Ook intercedente worden bij Trend People?
Milou: "De ideale intercedente is geïnteresseerd in mensen, analytisch ingesteld, gedreven, enthousiast en kan commercieel en oplossingsgericht denken. In deze functie moet je veel ballen in de lucht houden en dus goed kunnen multitasken. Het is een echte regelfunctie, waarin je stressbestendigheid wel op de proef wordt gesteld. Maar bovenal is het een veelzijdige, sociale functie, waarbij geen dag hetzelfde is en je steeds op zoek bent naar nieuwe kansen om de juiste persoon zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen."

Bekijk onze interne vacatures hier.