Milou Potappel

Functie: Intercedente

Vestiging: Trend People Nieuwegein

In dienst bij Trend sinds: 15 augustus 2016

“Steeds op zoek naar kansen en mogelijkheden om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.”'


Milou Potappel werkte als sales consultant bij een online marketing bureau en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze zocht een functie die goed bij haar studie aansloot (communicatiewetenschappen), maar ze wilde ook wel graag wat commercieels doen. 

Milou: “In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, kwam ik in contact met Trend People. Tijden een persoonlijk kennismakingsgesprek met Riana van Welderen, vestigingsmanager van Trend People in Houten, vroeg zij mij of ik er wel eens over gedacht om intercedente te worden. Ze gaf aan dat ze op zoek was naar een nieuwe collega en dat ze de functie echt bij mij vond passen. Eerlijk gezegd dacht ik dat het niet aansloot bij mijn wensen, maar naarmate ze er meer over vertelde, raakte ik steeds enthousiaster. Ik kwam erachter dat het een veelzijdige en uitdagende functie is.” 

Commercieel en contact

Het leukste aan het werk als intercedente vindt Milou het commerciële aspect en het contact met andere mensen: “Ik ben de hele dag door in gesprek: met werkzoekenden, werkgevers en collega’s. Bij veel bedrijven mag ik binnenkijken. Dat past goed bij mijn nieuwsgierige aard. Mijn collega’s zijn heel open en we werken goed samen. Ik voelde gelijk een klik en dat is erg prettig.”
“Ik heb geen dag spijt gehad van mijn beslissing. Ik ga dagelijks met veel plezier aan de slag om werkzoekenden zo snel mogelijk te bemiddelen naar passende, nieuwe uitdagingen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en dat geeft mij veel energie!”

Ook intercedente worden bij Trend People? 

Milou: “De ideale intercedente is geïnteresseerd in mensen, nieuwsgierig, gedreven en heeft een commerciële instelling. Tijdens dit werk moet je veel ballen in de lucht kunnen houden en dus goed kunnen multitasken. Een echte regelfunctie. Je stressbestendigheid wordt daarbij wel op de proef gesteld! Maar bovenal is het een veelzijdige en sociale functie waar je je nooit verveelt!”
Kijk voor de vacatures binnen Trend People op de pagina Werken bij Trend People.