Ben jij dé medewerker recruitment die wij zoeken voor onze vestigingen in de regio Utrecht?


De uitdaging 

Stel je voor...
Terwijl jij hard aan het werk bent op de vestiging van Trend People in Nieuwegein, ontvang je een e-mail van de regiomanager met jouw planning voor de komende maand. Terwijl jij het bericht leest, verheug jij je er stiekem alweer op om samen te werken met dat gezellige team in Woerden. Én om een dag later die extra uitdagende taken op te pakken op de locatie in De Meern. Je neemt de planning in je op en realiseert je weer, dat jij het eigenlijk overal naar je zin hebt. Dat het de afwisseling is die jouw baan juist zo interessant maakt. Want als medewerker recruitment is geen dag hetzelfde en is ontzorgen jouw grootste kracht. En de manier waarop je deze competentie toepast, dát is op elke vestiging anders. 

Binnen onze elf vestigingen van Trend People zoeken wij regelmatig medewerkers recruitment (16-40 uur per week) met een secretariële, administratieve, hr of commerciële achtergrond. Op alle locaties draai jij als volwaardige collega mee binnen het team. Elke ochtend starten jullie onder het genot van een kop koffie of thee met het ochtendoverleg, waarin je als team alle lopende zaken doorneemt en de werkzaamheden verdeelt. Ook is er tijd voor een rondje; hoe gaat het met je, waar loop je tegen aan en waarmee kunnen wij elkaar helpen? Nadat jij een dagplanning hebt gemaakt, kijkt er een collega met je mee of jij de juiste prioriteiten hebt gesteld. Geen dag is hetzelfde en regelmatig zullen er adhoc taken op je pad komen, waardoor jouw dag ineens weer een andere wending krijgt. 

Op dit moment zoeken wij een medewerker recruitment voor diverse locaties van Trend People in de regio Utrecht voor 16-40 uur per week.  

Dus of je nu (parttime of fulltime) beschikbaar bent voor 1 locatie, of juist op meerdere locaties wilt werken; wij horen graag van je! 

Waarmee houd jij je dagelijks bezig? 

Als medewerker recruitment ondersteun jij dagelijks bij allerlei werkzaamheden om zo de collega’s op de vestiging te ontlasten en bij te dragen aan het resultaat. Je verricht werkzaamheden op het gebied van verkoop en inkoop. Zo ben je regelmatig buiten de deur om bedrijventerreinen in kaart te brengen en bel je potentiële relaties. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de vestiging, wat inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor het inkomende telefoonverkeer. Ook neem je binnenkomende sollicitaties in behandeling, verzorg je uitnodigingen en afwijzingen en help jij mee met zoeken naar nieuwe profielen voor de openstaande vacatures. Met deze kandidaten plan je vervolgens een afspraak en voer je een kennismakingsgesprek. Met als doel; het voorstellen van deze kandidaat op een interessante vacature. Ook ben je verantwoordelijk voor de (hr-)administratie en ondersteun je bij het opmaken van vacatureteksten, die je vervolgens op externe jobboards plaatst. 

Jouw profiel 

 • Je beschikt over mbo+ en/of hbo werk- en denkniveau; 
 • Je voelt je betrokken bij de vestiging en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw eigen taken;  
 • Je kunt goed omgaan met de diversiteit van de functie en je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden; 
 • Je bent leergierig, je ziet kansen en weet deze te benutten en je durft door te pakken als dit van je gevraagd wordt; 
 • Je bent niet bang om in het diepe te springen en uit je comfortzone te stappen, als er nieuwe dingen op je pad komen.

Ons aanbod

 • Een uitdagende en afwisselende functie; 
 • Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, onder andere door training on the job en interne trainingen; 
 • Enthousiaste collega’s die altijd blij zijn dat je er bent, omdat jij ze in drukke periodes uit de brand komt helpen; 
 • De mogelijkheid om te werken tussen de 16 en 40 uur per week; 
 • Prima salaris, een provisieregeling en 25 vakantiedagen op fulltime basis. 
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en pensioenregeling.


Trend People   

Trend People is geen ‘gewoon’ uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Het gaat hierbij om functies op mbo-, hbo- en wo-niveau, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis. Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen om voor bedrijven en kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als Trend People voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, om het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij Trend People is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.

Geïnteresseerd?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je cv met motivatie naar: recruitment@trend.nl. Of neem rechtstreeks contact op met een desbetreffende vestiging (contact). Kijk voor meer informatie op www.trend.nl.