Van Stagiaire tot Vestigingsmanager

Trend People heeft sinds 1 juni 2018 een nieuwe vestigingsmanager: Lisanne Krimpenfort. Lisanne is echter niet nieuw bij Trend People. 

Hoe het allemaal begon

Vijf en een half jaar geleden begon Lisanne’s avontuur bij Trend People in Woerden. Zij studeerde op dat moment voor management assistent en was op zoek naar een stage. Ze las vacaturetekst na vacaturetekst en al snel viel haar iets op; de vacatures van uitzend- en arbeidsbemiddelingsbureaus spraken haar het meeste aan. Ze mocht bij verschillende bureaus op gesprek komen, maar voor Lisanne was de keuze snel gemaakt. Trend People stak er met kop en schouders boven uit. Dit kwam door de manier waarop Lisanne werd ontvangen en hoe het gesprek liep, maar nog veel belangrijker was dat Lisanne zich kon vinden in de manier waarop Trend People werkt. De kandidaat wordt heel belangrijk gevonden, er wordt gewerkt met veel verschillende branches en er is veel aandacht voor persoonlijk (menselijk) contact.

Ze wilde niet meer weg

Na een half jaar kwam het einde van Lisanne haar stage in zicht en eigenlijk wilde ze niet meer weg. Gelukkig voor Lisanne kwam er een plek vrij als intercedent bij Trend People in De Meern. Lisanne heeft deze kans met beide handen aangegrepen en verruilde haar plek in Woerden voor een nieuwe plek in De Meern. 

"Net alsof je net je rijbewijs gehaald hebt"

In De Meern heeft Lisanne zich de afgelopen jaren ingezet voor Trend People, haar kandidaten en haar klanten. Ze heeft de opleiding tot intercedent bij Artra afgerond en interne training gevolgd. Lisanne beschrijft haar begin bij Trend People als intercedent als de periode waarin je net je rijbewijs hebt gehaald. Je hebt immers je titel (door het behalen van haar diploma bij Artra), maar nu moet je het nog echt leren en gaan doen. Want “ineens” heb je niet alleen een echte baan, maar ben je werkgever, bemiddelaar, accountmanager, administratief medewerker en soms een luisterend oor. Echt iedere dag is anders en iedere dag leer je weer wat bij. Je komt met allerlei verschillende mensen in contact; verschillende klanten en kandidaten met ieder zijn eigen drijfveren. Het enthousiasme dat deze mensen meebrengen in hun zoektocht naar nieuwe collega’s of een nieuwe baan maakt dat Lisanne iedere dag op nieuw gemotiveerd wordt en vol positieve energie op zoek gaat naar de beste match. En als dat dan lukt, geeft dat een enorme kick!

De afgelopen vijf jaar heeft Lisanne veel mooie dingen meegemaakt. Eén van de hoogtepunten was het dat ze op een gegeven moment door kreeg dat ze niet alleen intercedente was, maar ook adviseur. Zo kreeg ze een kandidaat binnen, waarvan ze voor de volle 100% overtuigd was dat hij bij klant X aan de slag zou moeten. Het was een match made in heaven. Maar de klant zag het niet. Hij wilde hem niet eens uitnodigen. Lisanne heeft haar klant vervolgens verteld dat zij er toch echt van overtuigd was dat dit de kandidaat was die ze nodig hadden. “Laat die jongen op gesprek komen; ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt”. Gelukkig vertrouwde de klant op Lisanne haar expertise en de kandidaat ging op gesprek. Nog geen half uur later (na het gesprek) hing de klant aan de telefoon met de tekst “Jij hebt ook altijd gelijk, heh?”. Niet dat Lisanne altijd gelijk hoeft te hebben, maar dit gaf toch wel een enorm goed gevoel. Ze had zowel klant als kandidaat verder kunnen helpen op een manier die ze zonder haar niet voor elkaar hadden gekregen. 

Nu naar Amersfoort

Na vijf jaar bij Trend People De Meern, maakt Lisanne nu de overstap naar Trend People Amersfoort. Een nieuwe omgeving, met nieuwe directe collega’s, nieuwe klanten en nieuwe kandidaten, maar vooral een nieuwe functie. Een functie waarin Lisanne niet alleen haar klanten en kandidaten van dienst kan zijn, maar waarin zij haar expertise en kennis ook op coachende wijze op haar nieuwe collega’s kan overbrengen. 

Wat kan men in Amersfoort verwachten?

De vestiging van Trend People in Amersfoort gaat net als veel andere bedrijven in Amersfoort groeien. “We kunnen samen onze weg gaan vinden.” Trend People kan meer dan alleen bemiddelen tussen werkgever en werknemer. We kunnen beide partijen ook goed adviseren over op welke plek iemand het beste tot zijn recht komt. We kunnen meedenken over wat een team nodig heeft en op welke manier. Klanten kunnen dus ook met ons sparren. Maar daarnaast kunnen we ook bemiddelen tussen bedrijven onderling. We spreken zoveel verschillende klanten, dat we die klanten ook goed bij elkaar kunnen brengen. 

Enthousiast geworden voor het vak?

Volgens Lisanne is het vak intercedente echt een geweldig vak. Het klinkt heel cliché, maar door de verschillende rollen die je iedere dag vervult en de verschillende mensen waar je mee te maken krijgt, is echt geen dag hetzelfde. Het is een vak waarin alles samenkomt en je heel veel kunt leren.

Dit vak past bij jou als je iedere dag uitgedaagd wil worden, je het leuk vindt om bij veel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te krijgen, je jezelf wilt ontwikkelen en je het type bent dat liever te veel dan te weinig te doen heeft. Daarnaast beschik je over een goede dosis mensenkennis en humor, ben je sociaal en accuraat. Past deze omschrijving bij jou? Wacht dan niet langer en meld je net als Lisanne vijf jaar geleden aan bij Trend People


Benieuwd wat onze collega's allemaal meemaken? Lees de verhalen op Werken bij Trend People en/of volg ons op Instagram.