Jill Snel

Onder het genot van een lekkere kop koffie start de dag met een werkoverleg. Tijdens dit overleg bepreken we de agenda, de prioriteiten voor de dag en de vacatures waar vandaag de focus op ligt.

Heel toevallig kwam ik in aanraking met de functie Intercedente. Ik ging naar een persoonlijk kennismakingsgesprek in De Meern om me in te schrijven bij Trend People. Daar werd mij de vraag gesteld naar wat voor baan zoek je? “Iets met mensen, maar ook een combinatie met commercieel”, dat was wat ik voor ogen had.

De intercedente tegenover mij opperde de functie intercedente, een functie waarbij je contact hebt met werkzoekende, maar ook commercieel te werk gaat. Een schot in de roos! Dat maakte dat ik binnen een week met veel vertrouwen mijn contract tekende.

Inmiddels ben ik al bijna twee jaar werkzaam bij Trend People Utrecht en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Werken als intercedente bij Trend People is uitdagend. Het is een baan waarbij geen dag hetzelfde is. Je fungeert als recruiter en accountmanager. Dit betekent dat je van A tot Z verantwoordelijk bent voor jouw vacatures. Waar ik het meest van geniet is om de juiste kandidaat te vinden voor de openstaande vacature en dus de “spreekwoordelijke” match te vinden.

Je krijgt bij Trend People ook voldoende mogelijkheden om jezelf en de vestiging te ontwikkelen. Met je collega’s spar je regelmatig om processen binnen de vestiging te verbeteren. Ook kan je actief deelnemen aan trainingen om jezelf te ontwikkelen op het gebied van recruitment en/of commerciële vaardigheden.

Wil je meer weten over het werk als intercedente, bel gerust naar de vestiging dan vertel ik je er graag meer over! 

Voor een overzicht van de actuele vacatures binnen Trend People ga je naar interne vacatures.