Enthousiaste en ambitieuze Stagiaire


De uitdaging

Nadat je uren met je neus in de studieboeken hebt doorgebracht, een koffieverslaving hebt gecreëerd om nachten door te kunnen leren om je toetsen of tentamens te behalen, is het tijd voor iets anders! Eén van de belangrijkste momenten tijdens je studie; het vinden van de juiste stageplaats. Maar wat houdt zo’n ‘juiste’ stageplaats nou in? Een glimp opvangen van het werkende leven, een kijkje nemen in de keuken van hoe jouw baan er later uit gaat zien en in elk geval snuffelen aan de werkzaamheden en sfeer binnen jouw vakgebied. 


Binnen onze elf vestigingen van Trend People (contact) zoeken wij regelmatig stagiaires (16-40 uur per week) met een secretariële, administratieve, hr of commerciële achtergrond. Op alle locaties draai jij als volwaardige collega mee binnen het team, welke studie jij ook volgt. Elke ochtend starten jullie onder het genot van een kop koffie of thee met het ochtend overleg, waarin je als team alle lopende zaken doorneemt en de werkzaamheden verdeeld. Ook is er tijd voor een rondje; hoe gaat het met je, waar loop je tegen aan en waarmee kunnen wij elkaar helpen? Nadat jij een ‘to do lijstje’ hebt gemaakt, kijkt er een collega met je mee of jij de juiste prioriteiten hebt gesteld. Geen dag is hetzelfde en regelmatig zullen er adhoc taken op je pad komen, waardoor jij jouw planning moet bijstellen. 

Maar waarmee houd jij je nou elke dag bezig? Als stagiaire ondersteun jij dagelijks bij allerlei werkzaamheden om zo de collega’s op de vestiging te ontlasten, zodat zij zich bezig kunnen houden met commerciële werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt van de vestiging, wat inhoudt dat je kandidaten ontvangt en verantwoordelijk bent voor het inkomende telefoonverkeer. Ook neem je binnenkomende sollicitaties in behandeling, verzorg je uitnodigingen en afwijzingen en help jij mee met zoeken naar nieuwe profielen voor de openstaande vacatures. Je bent verantwoordelijk voor de (hr)administratie en het verwerken van gegevens in het systeem. Tevens ondersteun je bij het opmaken van kandidaat profielen en vacatureteksten, die je tevens op externe jobboards plaatst. Indien je een commerciële stage zoekt, is het mogelijk om je werkzaamheden uit te breiden met het bellen van bedrijven en het actief aanbieden van de verschillende diensten van Trend. Als ook het meegaan op bezoek bij klanten samen met je collega’s. Zoek jij een stageplek binnen een commerciële dynamische omgeving, dan is dit wellicht jouw volgende stageplaats! 


Jouw profiel

  • Mbo- en/of hbo werk- en denkniveau;
  • Betrokkenheid bij jouw stage, wat inhoudt dat jij je verantwoordelijk voelt voor je resultaten en die van de vestiging;
  • Kunnen omgaan met de hectiek van de dag en goed kunnen schakelen indien er zich adhoc zaken voordoen, door je planning bij te stellenLeergierigheid en kansen zien en deze benutten en durven door te pakken als dit van je gevraagd wordt;
  • Niet bang zijn om soms in het diepe te springen.


Ons aanbod

  • Een uitdagende en leerzame stage;
  • Leerzame stageperiode met intensieve begeleiding;
  • Vertrouwen gegeven door een enthousiaste en energieke manager die je graag aan de hand neemt en helpt waarbij nodig is;
  • De mogelijkheid om stage te lopen tussen de 16 en 40 uur per week;
  • Een stagevergoeding.


Trend People
Trend People is geen ‘gewoon’ uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Het gaat hierbij om functies op Mbo-, Hbo- en Wo-niveau, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis.
Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen om voor bedrijven en kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen.
Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als Trend People voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, om het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij Trend People is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.
Trend People heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Capelle aan de IJssel, De Meern, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Woerden en Zeist. Regelmatig hebben wij vacante stageposities bij de diverse vestigingen van Trend People. Kijk op www.stagemarkt.nl voor een actueel overzicht van de stagemogelijkheden. 

Geïnteresseerd?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan.