Detacheren

U bent op zoek naar tijdelijk personeel voor een project of voor bijvoorbeeld tijdelijke vervanging van uw vaste medewerker. Dan kiest u voor detacheren. Bij detacheren treedt de kandidaat in dienst bij Trend People en vanuit die overeenkomst gaat hij of zij aan het werk gaat bij u als opdrachtgever. Het geeft u een grote mate van zekerheid, zonder al te veel risico's en administratieve rompslomp. Detacheren biedt u:

Continuïteit

Met het inzetten van een detacheringskracht kunt u rekenen op continuïteit. Met de keuze voor een detacheringskracht bent u verzekerd van zijn of haar inzet voor de afgesproken periode. Dit biedt uitkomst in geval van projecten maar ook bij de opvang van langdurige afwezigheid van uw vaste medewerker(s).

Zekerheid

De detacheringskracht is in dienst bij Trend People. Dit dienstverband zorgt voor een grote(re) mate van commitment bij de kandidaat. U leent deze detacheringskracht in voor een vooraf vastgestelde periode, waarbij door de kandidaat niet tussentijds opgezegd kan worden. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de kandidaat de opdracht af maakt. Uiteraard kan, indien gewenst, een proeftijd worden opgenomen.

Geen administratieve beslommeringen

Vooraf is bekend wat de kosten zijn: elke 4 weken krijgt u een factuur gebaseerd op de afgesproken arbeidsduur en eventuele reiskosten. Zowel de loonbetaling als de loonadministratie wordt volledig verzorgd door Trend People zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Bent u benieuwd of detacheren bij u en uw organisatie past? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Blader voor meer informatie over onze dienstverlening ook eens door onze online brochure: