Babette Mathyi

Functie: Vestigingsmanager

Vestiging: Trend People Zeist

In dienst bij Trend sinds: 10-10-2016Dat ik de arbeidsbemiddeling in wilde werd voor mij pas duidelijk toen ik terug kwam van een reis van 8 maanden. Ik zocht naar een functie die mij kon uitdagen, waar ik energie van zou krijgen en waarin ik eerder tijd te kort heb, dan over. Met mijn achtergrond in de horeca wist ik dat ik het contact met mensen erg leuk vond en zo begon het balletje te rollen.

In 2015 kwam ik in aanraking met het recruitment vak en dit beviel erg goed. Toen ik uiteindelijk in 2016 benaderd werd door Trend People te Zeist, werd ik nog enthousiaster omdat daar een functie uit stond van Intercedente. Een functie waarin je zelf van A tot Z verantwoordelijk bent voor het complete werving- en selectietraject. De volledige verantwoording ligt bij jou. Het werven & selecteren van kandidaten, de uitbetaling van de flexwerkers, het afleggen van bezoeken en overige (commerciële) activiteiten. Geen dag is het zelfde.

Daarbij komt kijken dat de arbeidsmarkt in combinatie met de wet- en regelgeving altijd in beweging is. Je moet scherp blijven en het is leuk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Zo kan jij de kandidaten & opdrachtgevers het juiste advies meegeven wat zeer gewaardeerd wordt. Bij Trend People vinden wij kwaliteit belangrijk en niets is leuker dan dat jouw adviezen worden meegenomen.

De afgelopen jaren heb ik veel kandidaten blij mogen maken met een nieuwe baan en veel opdrachtgevers blij gemaakt met een nieuwe collega. Het is ontzettend leuk om een goede band met je flexwerkers en opdrachtgevers op te bouwen en bovendien leer je daar veel van. Elk bedrijf is- en werkt anders, elke CAO is anders, elke kandidaat is anders, je verveelt je nooit.

Toen ik in 2016 terecht kwam in Zeist, had ik nooit gedacht dat ik nu, juli 2019 op de positie zou zitten van vestigingsmanager. Maar stiekem toch behoorlijk trots dat ik mijn vak versta en dit vertrouwen gegeven is.

Trend People is een prettige werkgever. Met regelmatige bijeenkomsten, borrels, uitjes en korte lijntjes word je al gauw opgenomen in de teams. Doormiddel van onze Trend Academy blijf je jezelf ontwikkelen en kan jij de groei maken die jij wil maken.

Voor een overzicht van de actuele vacatures binnen Trend People ga je naar interne vacatures.